Tabancayla Sirtindan Vurulan Sahis Yarali Halde 70 Kilometre Araç Kullandi

Malatya’nin Yesilyurt ilçesinde bir kisi, araçta silahla sirtindan vurulmus halde bulundu. Sahsin çikan kavgada açilan ates sonucu yaralandigi ve yarali halde 70 kilometre araç kullandigi belirlendi.

Tabancayla Sirtindan Vurulan Sahis Yarali Halde 70 Kilometre Araç Kullandi
Olay, saat 21.00 siralarinda Yesilyurt ilçesi Yesilkaynak Mahallesi Sihhat Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Malatya-Sincik karayolunda I.S. ile A.E. arasinda bilinmeyen bir nedenle kavga çikti. Kavgada darp edilen I.S., A.E.’ye ait oldugu ileri sürülen otomobile binerek kaçmaya basladi.

Bu sirada araca tabancayla ates açilirken, bagaj kismina isabet eden kursun koltugu delerek I.S.’nin omzuna isabet etti. I.S., yarali halde yaklasik 70 kilometre yol kat ederek, ikametine yakin bir bölgede aradigi 112 Çagir Merkezi’nden yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali sahis ambulansla Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Olayin süphelisi A.E.’nin daha sonra jandarmaya giderek teslim oldugu belirtilirken, ekipler araçta detayli inceleme yapti. Olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA