AK Parti Sinop Belediye Baskan Adayi Üçüncüoglu Açiklamasi 'Gerçek Mutlulugu Yapilan Projelerle Taçlandiracagiz'

AK Parti Sinop Belediye Baskan Adayi Yakup Üçüncüoglu, "Yapacagimiz projeler Sinop’a deger katacak. Bu sehrin mutlu sehir oldugunu ve nasil mutlu oldugunu yapilan projeler ile de gerçek mutlulugu yapilan projeler ile taçlandiracagiz” dedi.

AK Parti Sinop Belediye Baskan Adayi Üçüncüoglu Açiklamasi 'Gerçek Mutlulugu Yapilan Projelerle Taçlandiracagiz'
7 Ocak tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanitim toplantisinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ismini açikladigi AK Parti Sinop Belediye Baskan Adayi Yakup Üçüncüoglu, memleketi Sinop’ta coskuyla karsilandi. Soguk havaya aldiris etmeden bekleyen çok sayida vatandas Üçüncüoglu’nu konfeti ve mesalelerle karsiladi. Yakup Üçüncüoglu, daha sonra il binasinda partiler ile bir araya geldi.

AK Parti Sinop Il Baskani Ugur Giresun, yaptigi konusmada, “Belediye Baskan adayimiz Yakup Üçüncüoglu, köklü bir geçmise sahip, bu sehri ve insanlarini iyi taniyan bir isimdir. Sehrimizin ihtiyaçlarina duyarli, çözüm odakli, dinamik ve mütevazi bir lider olarak, sehrimizin daha yasanabilir bir yer olmasi için önemli projelerle bugün karsinizda. Kendisi, sehrimizin tarihine, kültürüne ve sosyal dokusuna derin bir baglilikla hizmet etmek isteyen bir liderdir. Hemserilerimizin beklenti ve taleplerini iyi anlayarak, birlikte çalisarak sehrimizi daha da güzellestirmek için burada huzurunuzda. Yakup Üçüncüoglu, birlikte yasam kültürünü ön planda tutan, katilimci, seffaf ve adil bir yönetim anlayisiyla sizlere hizmet etmeye talip olmustur. Kendisinin liderliginde, sehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkinmasina önemli katkilar olacagina inaniyoruz. Bu kutlu yolculukta, Belediye Baskan adayimiz Yakup Üçüncüoglu’na güvenimiz tamdir” dedi.

Sinop için herkesin sorumlu oldugunun altini çizen Üçüncüoglu, partililere birlik ve beraberlik mesajinda bulundu. Üçüncüoglu, “Cumhurbaskanimiza karsi sorumluyuz, kardeslerimize, ailemize karsi sorumluyuz. Sinop’taki insanlara simdiye kadar yasadigimiz bu sehre sorumluyuz. Bu sehrin bir güne dahi tahammülü yok, bes yila degil bir güne bile tahammülü yok. Bugünden itibaren gönül gönüle, kapi kapi dolasip, gece gündüz yorulmadan 31 Mart aksami hep birlikte hedefe ulasmamiz lazim. Sinop’umuzun sikintilarini biliyoruz. Simdiye kadar ömrümüz burada geçti, burada beraber yasiyoruz. Insaalah bu sorunlari birlikte paylasarak sorunlari çözecegiz” diye konustu.

Yapacaklari projelerin Sinop’a deger katacagini söyleyen Üçüncüoglu, “Sinop’un yapilan projeler ile gerçek mutlulugu yasayacagini, Sinop’un gerçek manada mutlu bir sehir olacagini, Sinop’un bir abisi olarak bütün sorunlari çözecegime, küçük sorunlari, sosyal projeleri yapacagimiza, o büyük projelerin de hükümetimizin tarafindan yaptirilarak Sinop’ta sizi mahcup etmeyecegime söz veriyorum. Yapacagimiz projeler Sinop’a deger katacak. Bu sehrin mutlu sehir oldugunu ve nasil mutlu oldugunu yapilan projeler ile de gerçek mutlulugu yapilan projeler ile taçlandiracagiz” ifadelerinde bulundu.

Yakup Üçüncüoglu’nu halka seslenis programinda esi Hacer Üçüncüoglu yalniz birakmadi.
Kaynak: İHA