Tir Ile Bariyer Arasina Sikisti 1 Ölü 3 Yarali

Orhangazi-Yalova karayolu, Süpürgelik mevkiinde meydana gelen trafik kazasinda 2 motosiklet Orhangazi istikametine dogru seyir halindeyken biri tirin solundan biri tirin sagindan geçmeye çalisirken birbirlerine çarparak savruldu. Motosikletlerden birisi yol ortasinda savrulurken, diger motosiklet tir ile bariyer arasina sikisti. Kazada iki motosikletin sürücüsü ile arkalarindaki 2 genç yaralandi. Yaralilardan durumu agir olan bir genç ise kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Tir Ile Bariyer Arasina Sikisti 1 Ölü 3 Yarali
Kaza saat 23.30 siralarinda Orhangazi-Yalova Karayolu, Süpürgelik mevkiinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre Yalova istikametinden Orhangazi istikametine dogru gitmekte olan Seyit Ali I. (18) idaresindeki 16 BBD 404 plakali motosiklet ile Ilker Yasin T. (18) idaresindeki 16 BBH 021 plakali motosiklet önlerinde seyir halinde olan Mehmet Remzi B. (40) idaresindeki 07 AFY 322 plakali tiri sollamak istediler. Sollama esnasinda iddiaya göre savrulan motosikletler birbirlerine çarptiktan sonra Ilker Yasin T. idaresindeki motosiklet yol ortasina savruldu, Seyit Ali I. Idaresindeki motosiklet ise motosiklet ile bariyer arasina sikisti.

Tirin altindan çikarildi

Kazayi gören diger sürücüler durumu saglik ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tir ile bariyer arasina sikisan motosikletin sürücüsü Ilker Yasin T.’yi tirin altindan çikardi. Kazada iki motosikletin sürücüsü Seyit Ali I. Ilker Yasin T. Ile arkalarinda yolcu olarak bulunan Emirhan D. (17) Ve Suriye Uyruklu oldugu belirlenen Ahmet Alhamo Alshi (15) yaralandi. Yaralilar olay yerine sevkedilen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilarak burada tedavi altina alindi.

Ilker Yasin kurtarilamadi

Orhangazi Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapilan ve hayati tehlike kaydi ile Bursa Sehir Hastanesine sevkedilen Ilker Yasin T. Ise burada doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

4 arkadas motosikletle gezmeye çikmislar

Kaza yapan 2 motosikletteki 4 kisinin arkadas olduklari ve motosikletle gezmeye çiktiklari belirlenirken, Jandarma ekipleri kaza ile ilgili tahkikat baslatti.
Kaynak: İHA