Bu Kez Kiraci Degil Ev Sahibi Sokakta Kaldi

Türkiye’de son aylarda bir çok kiraci ev sahibinin baskisi sonucu sokakta kalirken, Karabük’te ise tam tersi oldu. Esinden ayrilan bir kisi 6 ay önce ihtar çektigi kiracisi evinden çikmayinca sokakta kaldi. Apartman içine koydugu koltukta kalan sahsin gözü, kiracisinin kapisinda.

Bu Kez Kiraci Degil Ev Sahibi Sokakta Kaldi
Karabük’te 3 ay önce esinden bosanan Yilmaz Kanca (59) isimli vatandas, Soguksu mahallesindeki babadan kalma dairesine yerlesmek için 6 ay öncesinden kiracisina çikmasi için noter üzerinden ihtar çekti. Çektigi ihtara ragmen kiracisini evinden çikaramayan Kanca, önce kendine ait araçta ardindan ise kiracinin kapisinin önüne koydugu koltukta yasamaya basladi.

Yüzde 60 engelli olan Yilmaz Kanca (59) 3 ay önce esinden ayrildigini belirterek, “Soguksu’da bulunan ve babasindan kalma dairede oturan kiracima 6 öncesinden noterden ihtar çekmeme ragmen kiraci çikmamakta israr ediyor. Bu sistemin çarpikliginda ev sahibi disarda kiraci içerde. 2 bin liraya bana ders veriyor. 6 Haziran’da bosandim ve o günden beri disari da kaliyorum. Arabamda ve zaman zaman kardeslerime gidiyordum. Simdi artik buraya getirdigim koltukta kalmaya karar verdim. Ister çiksin ister çikmasin burada yasayacagim. Tuvalet ihtiyaci için camiye giderken, yemek için kardeslerime gidiyorum. Ben tek isteyim biran önce magduriyetimin giderilmesini istiyorum. Benim derdim kiracimin çikip kendim oturmak istiyorum. Çok zor oluyor. Kiraci çikmasa da burada kalmaya devam edecegim” dedi.

Kaynak: İHA