Gürsu Belediyesi Teknik Ekibi Deprem Bölgesinde

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, teknik ekibi ile birlikte Gürsu Belediyesi’nin kardes belediyesi Kahramanmaras Ekinözü Belediyesi’ne gitti. Depremin izlerinin silinmeye çalisildigi ilçede, Gürsu Belediyesi ekibi incelemelerde bulundu.

Gürsu Belediyesi Teknik Ekibi Deprem Bölgesinde
Gürsu Belediyesi, yüzyilin felaketi depremlerin merkez üslerinden biri olan Kahramanmaras’a gitti. Kardes Belediye Ekinözü Belediyesi ile bir araya gelen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, teknik ekibi ile birlikte ilçede yikilan ya da hasar alan noktalarda incelemelerde bulundu. Ekinözü Belediye

Baskani Bilal Eker Gürsu heyetine ilçedeki bir çarsiyi ve tarihi alan projesini gösterdi.

Ilçeyi tamamen dolasan Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “ Kardes Belediyemiz Ekinözü Belediyemizin yikilmis noktalarindaki yapilarin yeniden yapilandirilmasi ve istenen projelendirme çalismalarinin yapilmasi için teknik destek vermek üzere buradayiz. Ekibimiz hem yeniden yapilanma hem de projelendirme konusunda burada destek verecek. Biz kardes belediyemizin manevi olarak depremin ilk basindan beri zaten yanindayiz olmaya da devam edecegiz. Ayrica teknik olarak destek verebilecegimiz konusunda Belediye Baskanimiz Bilal Eker ile mutabik kaldigimiz konulari görüsmek, bölgeleri görüsmek üzere Kahramanmaras’a geldik. Hem Kahramanmaras’a hem de tüm deprem bölgesine destegimiz sürecek. Kalbimiz ve gücümüz hep onlarla olacak” dedi.

Kaynak: İHA