Bayraklili Kadinlardan El Emegi Sergisi

Bayrakli Belediyesi ve Halk Egitim Merkezi is birligiyle açilan beceri ve hobi kurslarina katilan kadinlar, sezon boyunca ürettikleri el emegi ürünleri görücüye çikariyor. 6 Haziran Sali Bayrakli Belediyesi Havuz Dügün Salonunda yil sonu sergisi açilacak. Ziyaretçiler, gün boyunca birbirinden degerli taki-tasarim ve ev aksesuarlarini uygun fiyatlara alabilecek.

Bayraklili Kadinlardan El Emegi Sergisi
Bayrakli’nin üreten kadinlari kurslarda yaptiklari taki-tasarim ve ev aksesuarlarini yil sonu sergisinde begeniye sunacak. 27 bransta, binin üzerinde Bayraklili kadinin el emegi ürünleri vatandaslarla bulusacak. Bayrakli Belediyesi Havuz Dügün Salonundaki sergi, 6 Haziran Sali saat 13.00’da açilacak ve her yil oldugu gibi bu yil da renkli etkinliklere sahne olacak.

"Herkesi bekliyoruz"

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Kadinlarin, gençlerin ve çocuklarin üretim süreçlerine daha çok katildigi, sosyal yasamda daha çok yer aldigi Bayrakli’da üreten kadinlarin el emegi sergisini çok anlamli buluyoruz. Kurslarimizla yurttaslarimiza bir yandan hobi bir yandan da meslek kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Yil boyunca ürettikleri ürünleri görmek, begenilenleri satin almak için herkesi ‘Kadin Emegi Yil Sonu Sergisi’ne bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA