Haber Arşivi

CHP yandaşı İsmail Saymaz Kılıçdaroğlu'nun 'icazet' seferlerini yerden yere vurdu: Hepsi büyük fiyaskoydu

Seçimlerden büyük bir yenilgiyle ayrılan Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda ABD, İngiltere ve Almanya'ya 'icazet' seferleri yapmıştı. CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, seçimlerdeki yenilginin bir sebebi olarak da bu ziyaretleri örnek gösterdi. Bu gezilerin 'fiyasko' olduğunu vurgulayan Saymaz, "Amerika gezisi başarılı bir gezi değildi, kayıp 8 saatle anılır oldu. İngiltere gezisi kapalı kapılar ardında yapıldı. Almanya zaten bir fiyaskoydu" diye konuştu.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   23:40:30

Ege Denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

AFAD, Ege Denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   23:31:17

Kılıçdaroğlu'nun seçmeni depremzedelerden sonra şehide de küfretti: Size müstahak

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda büyük hayal kırıklığına uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçmenleri, kendilerine oy vermedikleri gerekçesiyle depremzedelere küfretmişti. Sosyal medyada akım haline gelen 'nefret' paylaşımlarına bugün bir yenisi daha eklendi. PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın cenazesine gönderilen çelengin, şehit yakınları tarafından parçalanmasını hedef alan bir Ekşi Sözlük kullanıcısı skandal ifadeler kullandı. Şehide küfreden provokatör, "Müstahak size şehit olmak" ifadelerini kullandı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   23:12:46

Seçim gecesi dört kez kamera karşısına geçip hepsinde 'Öndeyiz' diyen ve Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı ilan eden Ekrem İmamoğlu: Milleti kandırmadık

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ilk turunda ağır bir yenilgi aldı. Recep Tayyip Erdoğan'dan yaklaşık 2 milyon 600 bin oy fark yiyen CHP liderine, partisinden ve muhalefet cephesinden ağır tepkiler geldi. Seçim gecesinde '13. cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu, öndeyiz, kazanıyoruz' algılarıyla seçmenlerinin duygularıyla oynayan CHP'li Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen tepkileri "Milleti aldatmadık. Elimizde ne varsa, onu söyledik. Sonuçlandı. Şimdi bakıyoruz; kazanan yok." diyerek geçiştirmeye çalıştı. Oysa CHP'nin yayın organı ANKA'nın verilerine göre, İmamoğlu'nun o gece açıklama yaptığı dört farklı saat diliminde de Erdoğan öndeydi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   22:49:28

Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Barış Pınarı bölgesinde tünel kazarak saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li terörist, etkisiz hâle getirildi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   22:44:09

İBB'den yeni skandal: PKK’yı eleştirip Türk bayrağını savunduğu için çalışanını işten çıkarttı

İBB yönetimi işten çıkartmalara devam ediyor. İBB’de Halkla İlişkiler Uzmanı olarak çalışan Beyza Turalıoğlu, Nevruz Bayramı’nda terörist başı Öcalan’ı eleştirerek, Türk bayrağını savunduğu için işten çıkartıldı

17 Mayıs 2023 Çarşamba   22:26:14

ÖSYM'ye TSE Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   22:21:06

Şanlıurfa’da terör operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa'da Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzelendiği operasyonda 1 kişi gözaltına aldı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   22:12:46

Genel Merkez'deki kriz açığa çıktı: Gürsel Tekin'den CHP'ye rest!

14 Mayıs seçimlerinde büyük hüsrana uğrayan CHP bir yandan küçük ortaklara verdiği tavizler sonucu milletvekili kayıplarına uğrarken, diğer yandan da kendi parti içi hesaplaşma ve kavgalarıyla da kamuoyunun gündeminden düşmüyor. 28 Mayıs'taki ikinci tur için 'hazırlık' yapan CHP'de Gürsel Tekin'in Kars'a görevlendirilmesine rağmen "İstanbul'da çalışmaya devam edeceğim" açıklaması genel merkezdeki büyük krizin bir yansıması olarak yorumlandı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   21:46:36

Fransız medyasından çok konuşulacak analiz: 'Erdoğan’ı kimse yenemez'

Türkiye'deki seçimler uluslararası basın tarafından da merakla takip edildi. Fransız medyasında yer alan bir analizde seçimlerde tüm anketlerin tersine Erdoğan'ın popülaritesini koruduğu ifade edildi. Analizde “Ne deprem ne enflasyon ne de resesyon, hiçbir şey Erdoğan’ı yenemez” ifadeleri kullanıldı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   20:59:40

Kılıçdaroğlu’nu önde gösteren CHP’nin anket şirketleri sessizliğe gömüldü

Seçimlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti önde çıktı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tura kalsa da seçimin sadece siyasi olarak değil, anket şirketlerinden de kaybedenleri oldu. Çıkan sonuçlar muhalefetin anket firmalarının manipülasyonunu ortaya çıkardı. Seçmeni manipülasyonla yönlendirmeye çalışan o anket şirketleri sonuçların ardından sessizliğe gömüldü.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   20:34:28

Başkan Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan askerler ve güvenlik korucusunun ailelerini telefonla arayarak başsağlığı diledi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   20:11:59

Guterres'ten tahıl teşekkürü: Erdoğan ve Türk hükümetine çabaları için minnettarım

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılmasında etkin rol oynadığı gerekçesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   19:31:01

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye çağırıyoruz

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 28 Mayıs 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başkan Erdoğan'ı destekleyeceklerini ilan etti. Perinçek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan emperyalist planların hedefindedir; bu bağlamda Türkiye cephesindedir.” ifadelerine yer verdi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   18:49:25

Muhalefette ikinci tur paniği: Bugüne dek 'PKK' diyemeyen Kılıçdaroğlu bu kez söyledi

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından ikinci kez kamera karşısına geçti. Konuşmasına Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ın en bilinen vaadi olan sığınmacı konusu üzerinden başlayan Kılıçdaroğlu, sığınmacıları göndereceklerini ifade etti. Şehitler için yayınladığı taziye mesajlarında terör örgütlerinin isimlerini söylememesi nedeniyle tepki çeken Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur mesajında FETÖ ve PKK isimlerini kullanması, dikkatlerden kaçmadı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   17:36:02

Cenaze yolunda can pazarı! Ölü ve yaralılar var

Karabük’ün Eflani ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonrası 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   17:31:16

Defne Devlet Hastanesi'nde hazırlıklar tamam: Açılış için gün sayılıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en büyük yıkımı yaptığı Hatay'da, 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi'nin yapımında sonuna gelindi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   17:26:26

Pendik'te TIR, İETT otobüsüne çarptı! 2'si ağır 5 yaralı

Pendik’te ters yönde ilerleyerek caddeye giren TIR, KM18 hat numaralı Pendik Metro-Kartal seferini yapan İETT otobüsüne çarptı. Kazada otobüste bulunan yolculardan 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   17:13:51

Firari Ankara Kuşu yakalandı! Muharrem İnce'ye kaset kumpası kurulmuştu!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ait olduğu iddia edilen görüntüler, seçime günler kala sosyal medya üzerinden yayıldıktan sonra İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmişti. İnce’ye kurulan kaset kumpasıyla ilgili SABAH şok bilgilere ulaştı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   17:01:56

Her yeri istila etmişlerdi: Binlercesi doğaya salındı katil arılara karşı savaşacak

Bartın'da kestane rekoltesini düşüren gal arısıyla mücadele amacıyla laboratuvarda üretilen böcekler doğaya bırakıldı. Evsen ve beraberindekiler tarafından, kavanozlarla getirilerek kestane ağaçlarının yapraklarına bırakılan böceklerle gal arısının verdiği zararların önüne geçilmesi hedefleniyor.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   16:41:28

Başkan Erdoğan'dan teşkilatlara talimat: Zafere kadar sıkı çalışmaya devam

Başkan Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap etti. Sandıkta yine başarı elde edeceklerini vurgulayan Erdoğan, "En küçük bir rehavete izin vermeden aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi

17 Mayıs 2023 Çarşamba   16:40:21

Çuvallayan anketçi Mehmet Pösteki sessizliğe büründü

14 Mayıs seçimleri öncesinde yayınladığı araştırmalarla çuvallayan anket şirketlerinden olan ORC'nin Araştırma Müdürü Mehmet Pösteki, seçim gecesinden beri suskunluğunu koruyor.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   16:39:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İl Teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonrası değerlendirmelerine devam ediyor. Erdoğan, Ankara İl Teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   16:25:31

6'lı masa toplantısında otopark detayı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde genel merkeze gelen Millet İttifakı'nın 5 lideri, parti binasının ana kapısı yerine otoparktan giriş yaptı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   16:23:26

İçişleri Bakanlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hakkında soruşturma başlattı

İçişleri Bakanlığı, depremzedelerin kaldıkları otelden çıkarılma girişiminde bulunulduğu iddiası üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri hakkında soruşturma başlattı.

17 Mayıs 2023 Çarşamba   16:08:24

 1  2  ...  3  4