Haber Arşivi

Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadelerinde "Muharrem İnce olmadığını belirttik" demeleri dikkat çekti.

18 Mayıs 2023 Perşembe   23:43:40

Dışişleri Bakanlığı Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskınları kınadı

Dışişleri Bakanlığı, fanatik Yahudi grupların İsrail polisi korumasında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesini şiddetle kınadı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   23:29:41

Kılıçdaroğlu yalanlarını yüzde 300 artırdı: Sığınmacı sayısı üzerinden yeni provokasyon

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'dan yaklaşık 2 milyon 600 bin oy fark yiyen Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci turda Sinan Oğan'ın seçmeninden oy alabilmek için Türkiye'deki sığınmacıları hedef aldı. Yaptığı açıklamalarda Oğan'ın "Suriyelileri geri göndereceğiz" vaadini diline dolayan Kılıçdaroğlu, sığınmacıların sayısı üzerinden büyük bir algı operasyonuna girişti. Kılıçdaroğlu'nun, "İktidara gelir gelmez 10 milyondan fazla mülteciyi evine göndereceğim" iddialarının aksine Türkiye'deki sığınmacı sayısı resmi rakamlara göre bu iddianın katbekat altında yer alıyor.

18 Mayıs 2023 Perşembe   23:17:37

Milli Görüş'ün önemli ismi Hasan Damar'dan Başkan Erdoğan'a destek çağrısı

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı kurucularından ve Milli Görüş'ün önde gelen isimleri arasında yer alan Hasan Damar, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Başkan Erdoğan'a destek istedi. Tek gayesinin Allah rızası olduğunu söyleyen Damar, "Türkiye genelindeki kardeşlerimizden mevcut Cumhurbaşkanımıza destek vermelerini rica ediyorum." dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   22:53:55

Depremden sadece 3 ay sonra yükseldi: İslahiye'de 360 afet konutunun kaba inşaatı Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 15 blokta 360 dairenin kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını bildirdi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   22:52:18

Ege'de Girit Adası'nda 5.1'lik deprem...

AFAD'dan alınan bilgiye göre Ege Denizi'nde Girit Adası'nda 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   22:49:35

Hata CHP sisteminde, itiraz ise YSK'ya!

14 Mayıs gecesi seçim sonuçları belli olurken CHP yine bir algı operasyonuna girişti. 7'li koalisyon adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Öndeyiz" paylaşımı yaptı. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ise daha seçim devam ederken Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı ilan etti. Ancak kısa süre sonra CHP'nin verileri sisteme yanlış girdiği ve seçimin büyük farkla Başkan Erdoğan üstünlüğünde geçtiği netleşti. Tüm bunlara karşın bazı illerde CHP'li isimler partinin yanlış girilmiş sandık sonuçlarıyla YSK'ya itirazda bulunuyor.

18 Mayıs 2023 Perşembe   22:35:27

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan vekaletle kurban organizasyonuyla ilgili önemli açıklama: Deprem bölgesine öncelik verilecek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vekaletle kurban organizasyonunda bu sene, deprem bölgesi ve yurt içine öncelik verileceğini açıkladı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   22:05:37

DEVA Partisi kurucusu Essum Aslan’a ‘Edepsiz’ çıkışı: İçinde olmaktan çok utandım

Deva Partisi kurucularından Essum Aslan, Genel Başkan Ali Babacan’ın da aralarında bulunduğu toplantıda Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin'in kendisine ‘edepsiz’ diyerek hakaret ettiğini açıkladı. Adem Metan’a gönderdiği ses kaydı ile toplantıda yaşananları anlatan Aslan, “Bu açıklamayı yapan kişi AK Parti’deki sorunumuz ne diye konuşulduğunda, ‘AK Parti’de ortak akıl istişare yok’ diye iddia ettiğimiz ve buna karşı refleks geliştirdiğimiz bir konuda, bir kurulda kadına sırf herhangi bir bilgiye ve veriye dayanmayan bir konunun sorulması üzerine aldığım cevap bu.” diyerek, ilk defa içinde olmaktan utandığı bir süreç yaşadığını belirtti.

18 Mayıs 2023 Perşembe   21:38:23

Bakan Dönmez: Bu seçim Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vefa seçimi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhur İttifakı partilerinin il başkanlarının da katılımıyla ‘basın buluşması’ düzenledi. Bakan Dönmez burada yaptığı açıklamada cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘vefa seçimi’ olarak gördüklerini belirterek, “Bu seçim bir vefa seçimi. Milletimiz bir kez daha teveccühleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenini ortaya koydu. Seçimden önce yapılan anketlere, algı operasyonlarına tüm iftira ve saldırılara rağmen Anadolu irfanı bir kez daha galip geldi. Sayın Cumhurbaşkanımız 21 yıldır gece gündüz demeden, ömrünü milletimize vakfetti. Şimdi inşallah milletimiz de 21 yılın şanına yakışır bir şekilde bir kez daha oylarını Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana kullanacak” dedi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   20:58:06

Başkan Erdoğan'dan muhalefete tepki! "Bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’na katıldı. Konuşmasında Halk Bank aracılığıyla 1,5 milyon TL'ye varan taşıt kredisi verileceğini açıklayan Erdoğan, CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedeleri evden çıkarmasına da sert sözlerle tepki gösterdi. "Bedava ev vereceklerdi. Bugün depremzedeleri sokağa atıyorlar." diyen Erdoğan, "Milleti tehdit ederek, depremzedelere hakaret ederek siyaset olmaz." ifadelerini kullandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   20:18:13

CHP'de yeni atanan Devrim Barış Çelik'in sicilinin kabarık olduğu ortaya çıktı.

CHP'de istifa eden Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in yerine atanan Devrim Barış Çelik'ın sosyal medyada paylaştığı tweetler gündem oldu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   20:03:45

Muhaliflerden Spaces odasında skandal sözler!

Muhalif kişilerin skandal sözlerine bir yenisi daha eklendi. Bir grup muhalif, Twitter platformunda bulunan ‘Spaces’ odasında skandal söylemlerde bulundu. Bu söylemler, vatandaşlar tarafından tepki çekti...

18 Mayıs 2023 Perşembe   19:26:49

Başkan Erdoğan: Kemal Kılıçdaroğlu zehirli siyaset diline sarılmaktadır

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin İstanbul İl Başkanlığındaki istişare toplantısında, "14 Mayıs gecesinden itibaren muhalefetin buram buram provokasyon kokan mesajları, önümüzdeki sürecin nasıl geçeceğini gösteriyor. CHP Genel Başkanı, koltuğunu kaybedeceğini anladıkça daha da çirkinleşmekte, zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır. Kendi dipsiz karanlığına, ülkeyi ve milleti de sürüklemeye çalışmaktadır. Biz, bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz." dediği belirtildi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   18:13:06

Karabük'te feci kaza: Annesinin cenazesine giderken eşiyle birlikte öldü

Karabük'ün Eflani ilçesinde, hafif ticari araçla çarpışan otomobilde eşi Ayşe Umur (62) ile birlikte yaşamını yitiren Yaşar Umur’un (64) annesinin cenazesine giderken kazada yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaşar Umur, eşi Ayşe ve annesi Satiye Umur’un cenaze namazları birlikte kılındı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:38:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'depremzedelere hakaret' skandalına sert tepki: Affedilemez bir alçaklıktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Maalesef demokrasiyi ağızlarından düşürmeyenlerin, milletimizin sandıkta tecelli eden iradesine hakaretler yağdırması, özellikle depremzede vatandaşlarımıza küfürler savurması affedilemez bir alçaklıktır. Böylesi bir vandallığı görmezden gelmek imkansızdır." dedi. .

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:33:23

AK Parti'den seçim sonrası istişare toplantısı

AK Parti İstanbul il binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında istişare toplantısı yapıyor.

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:23:53

Arnavutköy'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı!

Arnavuutköy'de aralarında bir TIR'ın da bulunduğu 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:11:35

YSK'dan seçmen kağıdı kararı

28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimleri için tüm seçmenlere seçmen bilgi kağıdı yeniden dağıtılacak.

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:10:24

Seçimlerdeki başarısızlığın faturası kesildi! Kılıçdaroğlu ve ekibinden genel kurul hazırlığı

6'lı koalisyon 14 Mayıs seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığında hem de TBMM'de hüsrana uğradı. Yaşanan başarısızlıkların ardından CHP kulislerinde, Kılıçdaroğlu’na yakın bazı isimlerin Haziran sonunda Olağanüstü Genel Kurul için harekete geçtiği ve bunun için Ankara Congresium’dan uygun tarihler hakkında bilgi aldığı konuşuluyor.

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:05:42

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının VAR hakemi Hakan Ceylan oldu

Süper Lig'de haftanın maçı niteliğini taşıyan Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesine VAR hakemi olarak Hakan Ceylan atandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:05:40

İzmir'de yağmur sonrası sokaklar göle döndü

İzmir'de etkili olan sağanak yağmur sonrasında Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki handa iş yerlerini su bastı.

18 Mayıs 2023 Perşembe   17:01:48

CHP'li Gömeç Belediyesi'nden bir heykel sempozyumu daha

Balıkesir'de CHP'li Gömeç Belediyesi, daha önceden olduğu gibi bu yıl da heykel sempozyumu düzenledi. Üçüncüsü organize edilen heykel sempozyumundan çıkan eserlerin yaz boyu sergileneceği öğrenildi.

18 Mayıs 2023 Perşembe   16:55:28

Bu evlerde sakın oturmayın: 27 yıl sonra ilk kez harekete geçti uyarılar peş peşe geldi

1996 yılında meydana gelen heyelan sonrası afet bölgesi ilan edilen Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinin Akköse mahallesi yıllar sonra tekrar heyelan tehdidi ile karşı karşıya kaldı. Mahallede yaşanan heyelan cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, heyelan sonrası mahalle yolu ulaşıma kapandı. Dernekpazarı Kaymakamlığı mahalle sakinlerinin ulaşarak, “Evlerde oturmayın” uyarısında bulundu.

18 Mayıs 2023 Perşembe   16:45:12

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi Serdar Aziz şoku!

Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Trabzonspor'u konuk edecek. Zorlu ve krtik karşılaşma öncesi Sarı-lacivertli ekipte Serdar Aziz, Trabzonspor maçının kadrosundan çıkarıldı

18 Mayıs 2023 Perşembe   16:35:52

 1  2  ...  3  4