Isparta Belediyesi, Üretimi 2 Katina Çikaracak

Isparta Belediyesi üretmeye, ürettikleri ile de sehri güzellestirmeye devam ediyor. Belediyenin Fen Isleri Müdürlügüne bagli Dogaltas ve Beton Elemanlari Tesislerinde üretim kapasitesinin arttirilmasi için yeni makineler gelirken, montaj çalismalarinda sona gelindi. Mevcut fabrika ve makinelerde de bakim ve onarim çalismalari gerçeklestiriliyor. Dogaltas ve Beton Elemanlari Tesislerinde kurulan ikinci ek üretim hattiyla kilit, bordür ve begonit tas üretimi 2 katina çikarilacak. Ihtiyaç olan beton santrali kurulumu için de çalismalar araliksiz sürüyor.

Isparta Belediyesi, Üretimi 2 Katina Çikaracak
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, fabrikada ikinci ek üretim hattiyla kilit, bordür ve begonit tas üretim tesisi ile ilgili bilgiler aldi, beton santralinin kurulacagi alani inceledi. Tesislerde önceki makinenin bakiminin da büyük oranda tamamlandigi dile getirilirken, yeni üretim hattinin kurulumunda da sona gelindigi aktarildi. Yeni yapim alanlariyla birlikte tesislerin 1.500 metrekare daha büyüyecegi belirtilirken, 20 yildir hiç bakimi yapilmayan Dogal Tas Fabrikasinda da gerekli çalismalarin baslatildigi kaydedildi.

Üretim alaninin yeni yapilacak tesis alanlariyla ve üretim kapasitesiyle iki katina çikacagini söyleyen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Beton santrali ile birlikte tas üretim makinesi sayimizi 2’ye çikariyoruz. Mevcut üretim kapasitemiz de iki misline çikmis olacak. Tesislerimizin eski halini gördügümüzde çok kullanisli degildi. Su andaki çalismalarla güzel bir alan olusturuluyor, emegi geçen arkadaslarimizin ellerine saglik. 45 gün sonra tesislerimiz tamamlanacak ve yeni üretimlerimiz baslayacak” dedi.

Kaynak: İHA