Depremde Zarar Gören Çocuklar Için Seferber Oldular

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelisimi Bölümü ögrencileri, alan ögretmenlerinin rehberliginde deprem bölgesi için el emegi göz nuru çocuk kiyafetleri ve oyuncaklar hazirladilar.

Depremde Zarar Gören Çocuklar Için Seferber Oldular
Ögrenciler 6 Subat 2023 günü meydana gelen ve hepimizi büyük üzüntüye bogan depremde zarar gören insanlarimiz için seferber oldular. Gençler evlerinde, okullarinda ve siniflarinda deprem bölgesindeki çocuklari sevindirmek için büyük bir telas içindeydiler.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir ve Sube Müdürü Faruk Kiliçer ögrencilerin heyecanlarina ve telaslarina ortak olmak için okulu ziyaret ettiler. Ögrenciler kendi el emekleri ile ve göz nuru dökerek hazirladiklari çocuk giysileri, atkilari, bereleri ve oyuncaklari deprem bölgesine sevk etmek üzere çalismalara baslandi. Gençlerin yardimlari deprem bölgesine ulastirilacak.

Ayrica Okul Müdürü Gökmen Yüce rehberliginde idareci, ögretmen ve velilerin degerli destekleri ile gida kolileri de hazirlandi ve diger kolilerle beraber onlarda yola çikacak. Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir, “Gençlerimizin duyarliligi hepimizi duygulandirdi ve gögsümüzü kabartti. Gençlerimizin bu davranisi, bu necip milletin birlik ve beraberliginin en sarih göstergesidir. Onlar gelecegimizin umudu. Okul idaresinin koordinesinde baslatilan ögretmen, ögrenci ve velilerimizin destegi ile hazirlanan koliler için Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Camiasina çok tesekkür ediyorum. Hepimizin içini isitan bu yardimlar, ülke genelinde oldugu gibi ilçemizde de devam edecektir.” dedi.

Kaynak: İHA