Okullarda Üretilen Ekmekler Deprem Bölgesine Gönderiliyor
Kozlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan depremden etkilenen vatandaslar için günde 10 bin ekmek üretimi yapiliyor. Depremden etkilenen vatandaslar için bütün Türkiye’de oldugu gibi Zonguldak’in kalbi de afet bölgelerinde atiyor.

Günlük olarak okul personeli ve ögrencilerimizden olusan ekiple günde 10 bin roll ekmek üreterek deprem bölgesindeki illerimize göndermeye basladik. Ülkemizde yasanan deprem felaketinden hemen sonra baslatilan yardim seferberligi çerçevesinde Il Milli Egitim Müdürlügü koordinasyon ekiplerimizi olusturduk, ekiplerimiz ekmek üretimi ile birlikte diger yardimlari da organize ederek deprem bölgesindeki illerimize sevkiyatini saglamaya basladi.
Gün birlik olma zamani. Yaralarimizi birlikte saracagiz. Bu zorlu günleri millet olarak el birligi ile asacagiz. Bu vesile bir kez daha depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Milletimizin basi sag olsun” dedi.
