TEKNOMER Online Egitim Için Kapilarini Üniversitelilere Açti

Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER) deprem bölgesinden Ankara’ya gelen ve egitimlerini online olarak sürdürecek olan üniversite ögrencilerine kapilarini açti.

TEKNOMER Online Egitim Için Kapilarini Üniversitelilere Açti
Üniversiteli gençler üniversiteleri tarafindan sunulan online dersleri TEKNOMER’de yer alan notebooklar ya da kendilerine ait notebooklarla takip edebilecekler.

TEKNOMER’deki bilgisayar laboratuvarlarini basta üniversiteli depremzede ögrenciler olmak üzere tüm gençlerin egitimi için hizmete açtiklarini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Egitimin kesintisiz sürdürülmesi için belediyemize ait TEKNOMER’i gençlerimizin hizmetine açtik. Uzaktan egitim sürecinde gençlerimize konforlu bir egitim alani sunmanin yani sira ikramlarimizla ve ders aralarinda istifade edebilecekleri deneyimleme bölümlerimizle hizmet verecegiz. Gençlerimiz üniversitelerinin online egitime basladigi tarihte TEKNOMER’e gelerek buradan faydalanabilirler. Egitim sürecini ögrencilerimizin talebine göre sekillendirecegiz” dedi.

Ögrenciler bilgi almak için 0312 361 10 00 numarali telefonu arayabilecekler.
Kaynak: İHA