Akdeniz'de Firtina Dev Dalgalara Neden Oldu
Meteorolojinin uyardigi firtina Dogu Akdeniz’de etkili olurken, İçel sahillerinde bazi bölgelerde dalgalarin 3-4 metreye kadar çikmasi dikkat çekti.

Meteoroloji’de Akdeniz’deki firtina nedeniyle dalgalarin 3 ile 5,5 metreye kadar ulasacagini belirtti.
Dün oldugu gibi bugün de sabah saatlerinden itibaren İçel sahillerinde etkili olan dalgalar dikkat çekti. İçel Erdemli’de de yer yer 3-4 metreye ulasan dalgalar görüldü.
Denizin dalgasini gören bazi vatandaslar olta ile balik tutmak isterken bazilari da izlemeye geldi.
Limonlu sahilinde dalgalari firsat bilen Mehmet Ali Ünalir’da oltasini ve sandalyesini alarak balik tutmaya çalisti. Bu mevsimi sevdigini belirten Ünalir, "Böyle dalgali havalarda levrek oluyor, bizde olta atiyoruz. Her taraf dalga oldugu için deniz bazen tamamen beyaz oluyor. İçel’den baslayarak Silifke’ye kadar tüm sahil böyle dalgali oluyor. Sabah yagmur yagdi kesildi, her an tekrar yagabilir. Ancak Pazartesi güzel hava bekleniyor" dedi.
