Çildir'da Ögretmenler Günü Etkinligi

24 Kasim Ögretmen Günü münasebetiyle Çildir’da bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsaminda Çildir Kaymakamligi önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk birakildi.

Çildir'da Ögretmenler Günü Etkinligi
Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen çelenk sunma törenine Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz, kurum amirleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Çelenk sunma töreninin ardindan Bas ögretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm sehit ve ebediyete intikal etmis ögretmenler anisina bir dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsi okundu.

Çildir Kaymakami M. Enes Ipek Ilçe ögrencileri adina büyük bir gayret gösteren egitim-ögretim camiasinin idareci ve ögretmenleriyle yemekte bir araya geldi.

Ilçede görev yapan ögretmenler ve emekli ögretmenlere tesekkür ederek konusmaya baslayan Kaymakam Ipek, ögretmenlik mesleginin ne kadar kutsal oldugunu ifade etti.

Çildir Kaymakami M. Enes Ipek’in yani sira, Çildir Belediye Baskani K. Yakup Azizoglu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz ve ilçe protokolünden bazi kurum amirleri yemekte hazir bulundular.
Kaynak: İHA