Agri Valisi Mustafa Koç Eleskirt'te

2008-2010 yillari arasinda Eleskirt Kaymakami olarak görev yapan Agri Valisi Mustafa Koç, 13 yil sonra Vali olarak ziyaret ettigi Eleskirt’te coskuyla karsilandi.

Agri Valisi Mustafa Koç Eleskirt'te
Agri Valisi Mustafa Koç ilçeye gelisinde Ilçe Kaymakami Murat Günes’ten kisa bir brifingin ardindan birlikte esnaf gezisinde bulundu. Vali Koç 13 yil önce ayrildigi ilçe esrafina isim isim hitap ederek kimseyi unutmadigini fiili olarak göstermesi esnafin takdirlerini topladi.

Esnaf ziyaretlerinin ardindan Belediye’ye geçen Agri Valisi Mustafa Koç, Eleskirt Belediye Baskani Ramazan Yakut’tan ilçede yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi. Daha sonra Vali Mustafa Koç, Ilçe Kaymakami Murat Günes, Eleskirt Belediye Baskani Ramazan Yakut ve Agri Jandarma Alay Komutanligindan Jandarma Binbasi Ufuk Erikli ile beraber ilçede bulunan Aile Destek Merkezi, Gazi Ailesi, Tekstil Atölyesi, Kasesor Deresi Islahi ve kaldirim çalismasi alanlari ziyaret edilerek Belediye Baskani Yakut’tan yerinde bilgi alindi.

Eleskirt Belediye Baskani Ramazan Yakut, “Degerli Valimiz Sayin Mustafa Koç’u ilçemizde agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu” ifade ederek kendisinin memleket sevdalisi biri oldugunu bildigini ve her sikintilarinda gönül rahatligiyla kendisinden talepte bulunmanin öz güveniyle yollarina devam edeceklerini belirtti.

Vali Mustafa Koç Eleskirt ziyaretinin sonunda ilçe merkezinde vatandaslarin ugrak yeri olan kahvehanede vatandaslarla sohbet etti. Vali Koç; “Diyadin ve Eleskirt kaymakamligi görevlerinde Agri halkini çok yakindan tanima firsati buldugunu, iki görev yerinde geçirdigi dört yilinin kendisi için bir kazanç olarak gördügünün altini çizerek ilçe halkindan gördügü samimiyetin kendisini çok duygulandirdigini” söyledi.

Kaynak: İHA