Kent & Kültür Söylesileri'nin Konugu Cemil Kiliç Oldu

Tepebasi Belediyesi tarafindan vatandaslarin yogun ilgisi ile gerçeklestirilen Kent & Kültür Söylesileri devam ediyor. Etkinligin bu ayki konugu yazar Cemil Kiliç oldu.

Kent & Kültür Söylesileri'nin Konugu Cemil Kiliç Oldu
Tepebasi Belediyesi’nin begeniyle takip edilen ve sehrin kültür gelenegi haline gelen Kent & Kültür Söylesileri, sevilen isimleri Eskisehirlilerle bir araya getirmeyi sürdürüyor. Sair Haydar Ergülen’in koordinatörlügünde gerçeklesen söylesilerin ocak ayi konugu, Yazar Cemil Kiliç oldu. Tepebasi Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilen “Seriat Nedir?” konulu söylesiye, Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’in yani sira Tepebasi Belediye Baskan Yardimcilari Fikriye Güven Zaptiye ve Bülent Rifki Ustaoglu, Tepebasi Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayida vatandas katildi.

Söyleside yazar Kiliç, seriat kavramiyla ilgili bilgiler verdi. Etkinligin sonunda ise Kiliç’a verdigi bilgilerden ötürü tesekkür eden Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç, “Sizin gibi milyonlarca insan olmasi lazim ki insanlar dini daha iyi tanisinlar. Çok tesekkür ediyoruz. Sizi Eskisehir’de ikinci kez agirlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bu söylesinin Eskisehir’de yansimasi çok güzel olacak. Sik sik bekleriz. Bu dönemde sizin gibi aydin din adamlarina ihtiyacimiz var. Ayrica Yasar Nuri’yi de burada rahmetle analim. Hakikaten o da degerli bir insandi” ifadelerini kullandi. Etkinlik, Yazar Cemil Kiliç’in Atatürk ve Türkçenin Isigi adli kitabini okurlari için imzalamasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA