TESK Genel Baskanligina Palandöken Seçildi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlari Konfederasyonu’nun 21. Olagan Genel Kurulu’nda mevcut baskan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak yeniden TESK Genel Baskanligina seçildi.

TESK Genel Baskanligina Palandöken Seçildi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cumhurbaskani Yardimci Fuat Oktay, Eski Basbakan ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Binali Yildirim, Ticaret Bakani Mehmet Mus ve çok sayida davetlinin katilimi ile Grand Ankara Oteli’nde gerçeklestirilen Kongrede Genel Baskan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak güven tazeledi.

TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Muharrem Karabacak ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Mehmet Yiginer olmak üzere 3 adayin yaristigi seçimde kullanilan oylarin 394’ünü alarak yeniden Genel Baskanliga seçilen Palandöken birlik ve beraberligin güçlenerek devam edecegini belirtti.

Seçim sonucuna göre TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken’in listesi su isimlerden olustu:

"Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Mehmet Burhan Aksak, Fevzi Apaydin, Zekeriya Mutlu, Alican Ebedinoglu, Adlihan Dere, Sevket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdülkadir Teksöz, Halil Ibrahim Balci, Talat Dinçer, Kadir Durmus, Fehmi Erdem ve Ahmet Kuybu.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Bahamettin Öztürk, Ahmet Aydan, Sevket Memiler, Bayram Karakas ve Dogan Ceylan."
Kaynak: İHA