4 Yasinda Çocugu Ezip Ölümüne Sebep Olan Sahis Evinde Yakalandi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde sokakta oynayan yabanci uyruklu 4 yasindaki çocuk, araç çarpmasi neticesinde hayatini kaybetti. Çocuga çarptiktan sonra olay yerinden kaçan sahis evinde yakalandi. Sahis ifadesinde "Fark etmedim, o yüzden devem ettim" dedi.

4 Yasinda Çocugu Ezip Ölümüne Sebep Olan Sahis Evinde Yakalandi


Olay, saat 17.15 siralarinda Izmit ilçesi Yenidogan Mahallesi Mürsel Pasa Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta oyun oynayan yabanci uyruklu Hattap Yusuf Hamet’e (4), H.A. idaresindeki 41 AFF 166 plakali araç çarpti. 4 yasindaki Hattap Yusuf agir yaralanirken sürücü ise olay yerinden kaçti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirilan çocuk, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Aci haberle yikilan aile, hastanede sinir krizi geçirdi.

“Fark etmedim, o yüzden devam ettim”

Çalismalar sonucunda sürücü Hayrettin A.(67) evinde yakalanarak gözaltina alindi. Karakolda verdigi ifadesinde birini ezdigini fark etmedigini bu yüzden devam edip gittigini söyledigi ögrenildi. Yenidogan Mahalle Muhtari Ergün Mencik konu ile ilgili "Sokaklarin darligindan ve kasis olmamasindan dolayi bu isler kaçinilmaz oluyor. Bu sokaklar dar ve araçlarin çokça kullandigi bir sokak. Ben buranin muhtariyim ne yazik ki buraya biri öldükten sonra bir sey yapmanin anlami yok” dedi.

Kaynak: İHA