Bakan Bilgin Ve Genel Baskan Yardimcisi Dag'a Koçarli Dopingi

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, 2023’e Dogru Sehir Bulusmalari Kadin ve Gençlik Bulusmasi konulu toplantiya katilmak üzere Adnan Menderes Demokrasi Müzesine geldi.

Bakan Bilgin Ve Genel Baskan Yardimcisi Dag'a Koçarli Dopingi


Toplanti öncesi Demokrasi Müzesini ziyaret eden Bakan Bilgin ve Genel Baskan Yardimcisi Dag’i Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan karsiladi. Beraberinde ki MKYK Üyeleri, Milletvekilleri ve Baskan Kaplan ile birlikte Müzeyi inceleyen Bakan Bilgin ve Dag, yetkililerden müze ile ilgi bilgiler aldi.

Müze ziyareti sonrasi Bakan Bilgin ile bir araya gelen Baskan Kaplan, Bakan Bilgin’e ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag’a yogun çalismalari dolayisiyla kendilerini dinç tutacak içerisinde saglikli ve enerji içeren Koçarli’da yetisen incir, çam fistigi, zeytinyagi gibi ürünlerden olan sepet hediye etti.

Baskan Kaplan, “Bakanimiz ve Genel Baskan Yardimcimiz mesai kavrami olmaksizin gece gündüz demeden ülkemizin refahi için çalisiyorlar. Kendileri ilçemize tesrif ederek Cumhurbaskanimiz tarafindan açilisi gerçeklestirilen Demokrasi sehidimiz Adnan Menderes’in anisinin yasatildigi Adnan Menderes Demokrasi müzemizi ziyaret ettiler. Bizlerde ilçem olarak kendilerinin bu yogun programlarinda kendilerini dinç tutmalarini saglamak açisinda ilçemizde yetisen, enerjisi yüksek incir, çam fistigi, zeytinyagi gibi ürünlerden olusan sepet hediye ettik. Bakanimiz Vedat Bilgin’e ve Genel Baskan Yardimcimiz Hamza Dag’a ilçemize göstermis olduklari ilgiden dolayi tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA