Siirtli Gençleri Aydin'i Kesfetti

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yürütülmekte olan “Anadoluyuz Biz” projesi çerçevesinde Siirt’ten Aydin’a gelen gençler Aydin’i kesfetti.

Siirtli Gençleri Aydin'i Kesfetti


Türkiye’nin tarihi ve dogal güzellikleri ile dolu olan Aydin, ülke genelindeki gençleri agirlamaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanligi koordinesindeki “Anadoluyuz Biz” projesi çerçevesinde Aydin’a gelen Siirtli gençler, Aydin Gençlik Merkezi liderleri esliginde Aydin’i kesfetti. 4 günlük program dahilinde Aydin’in tarihi ve kültürel mekanlarini gezen gençler, çesitli etkinlikler gerçeklestirerek güzel dostluklar kurarak kardeslik köprüsü olusturdular.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi, Kusadasi Davutlar Milli Parki, tekne turu, Kusadasi gezisinin yani sira esnaf ziyaretleri gerçeklestiren gençler kus yemligi yapimi, sokak hayvanlarini besleme, çevre temizligi gibi çesitli gönüllülük faaliyetleri yaparak günlerini dolu dolu geçirdiler.

Gençlerin Aydin’i kesfetme imkani buldugunu ifade eden Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu; “Anadoluyuz Biz projesi hakkinda gençlerimize bu imkani veren Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu’na tesekkür ederek, Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli Gençlik Merkezleri araciligiyla çesitli projeleri destekliyor yerelde de benzer çalismalar yürütüyoruz bu sayede gençlerimiz farkli illerin tarihi ve kültürel mekanlarini gezme imkani buluyor ve gençlerimizin gelisimlerine katki saglamaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA