Mudanya Belediyesi Yollari Yenilemeye Devam Ediyor

Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde sorumluluk alaninda kalan bölgelerde ulasim konusunda modern ve fiziki bir üst yapi olusturmak, vatandaslarin yasam kalitesine katki saglamak amaciyla yol yenileme ve asfalt kaplama çalismalarini sürdürüyor.

Mudanya Belediyesi Yollari Yenilemeye Devam Ediyor
Mudanya Belediyesi, parke ve tretuvar çalismalarinin yani sira kis aylarinda bozulan yollarin bakim ve yenileme ile asfaltlama çalismalarini kesintisiz sekilde sürdürüyor.Mudanya genelinde asfalt, kaldirim, beton parke döseme çalismalarini yürüten Mudanya Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Hasköy’de 720 ton asfalt kaplama çalismalarina basladi.

Ekipler, program dahilindeHasköy, Isikli Yolu ve Yeni Mahallede toplam 3000 ton kaplama yapacak.Ekipler, merkez ve kirsal mahallelerde ise toplamda 3000 ton yama çalismasi ile 8 dekarlik alanda da satih kaplama gerçeklestirecek.

Baskan Yardimcisi Nisa Yilmaz Kartaltepe ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, “Yillik çalisma planini uygulayan Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz, ilçemizin tamaminda altyapi, asfalt, yol genisletme, tretuvar, tamir çalismalarini gerçeklestiriyor. Mudanyamizdaen ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek faaliyetlerimizi özverili bir sekilde sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA