Pursaklar Belediyesi, Is Arayanlara Çare Oluyor

Pursaklar Belediyesi Istihdam Sefligi, is arayan vatandaslara yardimci olmak için isveren ile isçileri bulusturmaya, ilçedeki vatandaslarin istihdamina katkida bulunmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, Is Arayanlara Çare Oluyor
Pursaklar Belediyesi, Halkla Iliskiler Müdürlügü bünyesinde olusturulan Istihdam Sefligi araciligiyla vatandaslarin is bulmalari için esnaflarla iletisime geçerek, ilçe sakinlerinin istihdam edilmesi için yogun mesai harcamaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, 60 personel alimi yapacak olan bir isletme için özgeçmis birakan 112 kisiyle iletisime geçti. 112 kisiden 21’inin sartlara uygunluk sagladigi ögrenildi. Firma yetkililerinin yapacaklari degerlendirmenin ardindan söz konusu firmada is basi yapacak olan vatandaslarin belirlenecegi ifade edildi.

"Her isçi isveren bulusmasinda bir kisinin bile ise yerlesme imkani bizleri mutlu ediyor"

Birçok vatandasin is bulmasina imkan ve olanak sagladiklarini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Belediye olarak bu zorlu günlere hemsehrilerimize yardimci olmak için sokak sokak geziyor, esnaflarimizla görüsmeler gerçeklestirerek ilçemizdeki istihdam oranini artirmak için çalismalar yürütüyoruz. Firmalar isçi bulmakta zorlaniyor. Her isçi isveren bulusmasinda bir kisinin bile ise yerlesme imkani bizleri mutlu ediyor. Ilçemizdeki esnaflarimizla her zaman dirsek temasinda bulunmaya devam ederek vatandaslarimiza yeni is kapilari bulmak için durmadan yorulmadan çalismalarimizi sürdürecegiz" dedi.

Kaynak: İHA