Uluslararasi Gida Yarismasindan Altin Madalyayla Döndüler

Dünya genelinden birçok gida üreticisinin en lezzetli ürünlerinin ödüllendirildigi 2022 yili “Mediterranean Taste Awards” Yarismasi’nda BEE&YOU, Propolis Keçiboynuzu Ham Bal ile altin madalyaya layik görüldü.

Uluslararasi Gida Yarismasindan Altin Madalyayla Döndüler
Bu yil düzenlenen “Mediterranean Taste Awards” Yarismasi’nda, ödüller sahiplerini buldu. Italya, Almanya, Yunanistan, Fransa gibi Dünya’nin farkli ülkelerinden bu yarismaya katilan ürünler; platin, altin ve gümüs olmak üzere 3 farkli kategoride degerlendirildi. Dirfys SA Water Bottling, Bläuel Greek Organic Products, Medbest SA, Kotanidis Family, Pliassas Karagkouniko Sausage, Lesperides Estate, Aggelakis ve Las Obreras De Aliste adli markalar zeytin, reçel, sucuk, salam, zeytinyagi gibi farkli ürün çesitleriyle altin madalya kategorisinde olmaya hak kazandilar. BEE&YOU Propolis Keçiboynuzu Ham Bal ürünü de altin madalyaya layik görülerek bu kategoride yer aldi.

“Amacimiz Anadolu ari ürünlerini tüm dünyaya duyurmak”

Ürünlerinin altin madalyaya layik görülmesinin kendileri için büyük bir onur kaynagi oldugunu belirten Dr. Asli Elif Tanugur Samanci, "Türkiye’nin degerlerini yurt disina daha çok tanitabilmek adina üstümüze düsen görevi layikiyla yerine getirmek için çalisiyoruz. Bu tarz global yarismalar hem ülkemizin marka bilinirligine katkida bulunuyor hem de üreticilerin kendilerini tanitabilmelerine firsat veriyor" dedi.

Kaynak: İHA