Baskan Köse Açiklamasi 'Tüm Emeklileri, Emekli Memur-Sen'e Üye Olmaya Davet Ediyorum'

Emekli Memur-Sen Genel Baskani Ali Küçükkösen, Yönetim Kurulu üyeleri ve Emekli Memur-Sen Kütahya Temsilcisi Bekir Özkul, Kütahya’da Memur-Sen ve Emekli Memur-Sen Teskilatlari’yla bir araya geldi.

Baskan Köse Açiklamasi 'Tüm Emeklileri, Emekli Memur-Sen'e Üye Olmaya Davet Ediyorum'
Emekli Memur-Sen Genel Baskani Ali Küçükkösen, "Tüm emeklilerimizi güvenilir bir çati altinda toplamak için çalisiyoruz. Önümüzdeki günlerde çig gibi büyüyerek 100 bin üye sayisini asip tüzel kisilik kazanacagiz" dedi.

Memur-Sen bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Emekli Memur-Sen Kütahya Il Temsilciligi, Genel Baskan Ali Küçükkösen ve yönetim kurulu üyelerini agirladi.

Emekli Memur-Sen Kütahya Il Temsilcisi Bekir Özkul’un selamlama konusmasinin ardindan söz alan Memur-Sen Il Temsilcisi ve Egitim-Bir-Sen Kütahya Il Baskani Fatih Köse, "Emekli Memur-Sen’imiz her geçen gün büyüyor. Biz de sehrimizde hizli bir sekilde örgütlendik. Memur-Sen’imizin üyelerine katkilari ortada bunu Emekli Memur-Sen özelinde basta kamu emeklilerimiz olmak üzere tüm emeklilerimiz için de saglamak istiyoruz. Bunun için de tüm emeklileri, Emekli Memur-Sen’e üye olmaya davet ediyorum" diye konustu.



"Kütahya’da heyecanli bir teskilatimiz var"

Fatih Köse’nin ardindan üyelerine hitap eden Emekli Memur-Sen Genel Baskani Ali Küçükkösen’de Kütahya’da çok diri, heyecanli bir teskilatla karsilasmaktan dolayi mutlu olduklarini ifade ederek, "Bu coskuyu tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Inaniyorum ki Kütahya’dan ateslenen bu fitil ülkemize yayilacak ve tüm emeklilerimizi kucaklayan kocaman bir isiga dönüsecektir" ifadelerini kullandi.

Ali Küçükkösen, "Çok kisa bir süre içerisinde 100 bin üyeye ulasarak tüzel kisilige kavusmak için olagan üstü bir çaba sarf ediyoruz. Tüzel kisiligimizi kazandigimizda tüm emeklilerimizi kapsayacak çok önemli çalismalara ve anlasmalara imza atacagiz. Sendikalilara yönelik toplu sözlesme ikramiyesini alacagiz. Aile yardimindan yeniden faydalanabilecegiz. Üniversitede evladi okuyan üyelerimize çocuk yardimi yapacagiz. Kurucu Genel Baskanimiz merhum Mehmet Akif Inan ve arkadaslarinin davasini omuzlayan insanlarla birlikte Emekli Memur-Sen’i büyütecegiz. Bizleri bugün misafir eden Memur-Sen Il Temsilciligimize ve Emekli Memur-Sen Kütahya teskilatimiza tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

(EFE-)
Kaynak: İHA