Prof. Dr. Timur Gürgan, Yasam Hastaneleri'nde

Antalya Saglik Vakfi Yasam Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, Bilimsel Direktörü Prof. Dr. Timur Gürgan öncülügünde hizmet vermeye basladi. Timur Gürgan önderligindeki merkezde; endoskopik cerrahi, kistler, kanser teshisleri, dogum takipleri, genital cerrahi gibi islemler dünya standartlarina uygun sekilde uygulanacak ve saglik turizmine katki saglayacak.

Prof. Dr. Timur Gürgan, Yasam Hastaneleri'nde
Infertilite ve tüp bebek konusunda Türkiye’nin en önemli bilim insanlari arasinda yer alan, yaptigi uluslararasi çalismalarla adini duyuran Prof. Dr. Timur Gürgan, Antalya Saglik Vakfi Yasam Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nde hizmet vermeye basladi.

Bilimsel Direktör Prof. Dr. Timur Gürgan’in öncülügündeki merkezde; endoskopik cerrahi, kistler, kanser teshisleri, dogum takipleri, genital cerrahi gibi islemler dünya standartlarina uygun sekilde uygulanacak.

"Kadin sagligiyla ilgili güncel sistemleri getirecegiz"

Hastanede Türkiye’nin bilimsel gücünü, basarisini, koordinasyonunu göstermek için önemli çalismalar yaptigini dile getiren Bilimsel Direktör Prof. Dr. Timur Gürgan, bu noktada çalisan ekibin ve sistemlerin desteginin önemli oldugunun altini çizdi. Antalya’nin özel bir sehir oldugunu belirten Gürgan, “Özellikle saglik turizmi açisindan, buradaki basari ve organizasyonun sadece lokal olarak degil, bütün dünyaya yayilabilmesi ve gösterilmesi için önemli bir merkez. Beraber is birligine giderek, biz de uluslararasi standartta bir infertilite, tüp bebek ve insan genetigi merkezini kurduk, çalismaya basladik. Tecrübeli bir ekip oldugumuz için sonuçlarda gelmeye basladi.

Antalya’da bu isi yapan arkadaslarimiz da var. Artik simdiye kadar oturmus, güvenilir, ekibi degismeyen ve devamli hizmet veren, giderek genisleyen bir sistem var. Kadin ve aile sagligiyla ilgili bütün güncel sistemleri getirecegiz. Endoskopik cerrahi, kistler, kanser teshisleri, dogum takipleri, genital cerrahi gibi islemleri, dünya standartlarinda, kisisellestirilmis olarak bütün hastalarimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.



"Bütün hizmetleri ihtiyaci olan hastalara sunacagiz"

Yavas yavas ilerleyeceklerini ve hedeflerine ulasacaklarini kaydeden Gürgan, “Bu sistemin arkasinda uluslararasi yapilar var. Dünya Tüp Bebek Infertilite Dernegi gibi uluslararasi ve ulusal dernekler var. Amacimiz; bu sistemi Türkiye ve Antalya ve çevresine kaliteli hizmet olarak sunabilmek. Burada sadece hizmet degil zaman zaman egitim çalismalari da olacak. Isbirligimiz, sistem, beraberce Türkiye’de uluslararasi turizm sistemini sadece kadin hastaliklari ve aile sagliginda degil bütün hizmetleri ihtiyaci olan tüm dünyaya sunacagiz” ifadelerine yer verdi.

Merkezin Sorumlusu Doç. Dr. Ayla Sargin Oruç, merkezlerinde infertilite, hormonal sikintilar, cerrahi müdahaleler gibi alanlarda genis bir yelpazede hastalara deneyimli bir kadro ile hizmetler sunduklarini kaydetti.



"Tecrübeli bir ekibiz"

Ankara Gürgan Klinik kadrosundan gelerek Antalya’da görev yapmaya basladigini dile getiren Oruç, "Klinigimizde deneyimli bir ekiple, embriyolog, laboratuvar, hemsirelerimizle tüp bebek alaninda hastalarimiza her türlü teknik tedaviyi sunmaya haziriz. Kisisellestirilmis tedavi protokollerini uyguluyoruz. Hastalarimiza titizlikle bir ön degerlendirme yapiyoruz. Her hastaya kendi durumuna, saglik kosuluna ve beklentisine uygun bir tedavi planlayip uyguluyoruz" ifadelerini kullandi.

"Hastamizla karar veriyoruz"

Saglik turizminden faydalanmak isteyen her hastaya kapilarinin açik oldugunu dile getiren Oruç, "Burada kalmalarini, tedavilerini devam ettirmelerini kolaylastiracak imkânlar sunuyoruz. Bu sekilde yurt disindan hastalarimiz rahatlikla gelebilir. Hastalarimizi ön görüsmelere bekliyoruz. Hastamizla birlikte yol haritasini çizip ne sekilde ilerleyecegimize karar veriyoruz" dedi.



"Antalya’nin saglik turizmi üssü olmasini hedefliyoruz"

Hastane Yönetim Kurulu Baskani Cemal Özkan, alanda 26. yili geride biraktiklarini belirterek, 6. Akdeniz Saglik Vakfi Yasam Hastanesi’nde hizmetlerin bütünlügü amaciyla infertilite ve tüp bebek merkezini Prof. Dr. Timur Gürgan isbirliginde faaliyete geçirdiklerini söyledi.

Türkiye’nin pandemide çok önemli bir sinav verdigini dile getiren Özkan, “Üstümüze düsen; tüm dünyanin saglik turizmi üssü olarak Antalya’yi birinci siraya tasimaktir. Bu merkez çevre illere de faydali olacak. Gerek obezite, gerek onkoloji ve diger alanlarda saglik turizmini yaparken tüp bebek de öne çikacak. Türkiye’nin en deneyimli doktoruyla çalisir olmaktan mutluyuz” diye konustu.



Güvenilir hizmet

Hastane Bashekimi Yasemin Zennecioglu, Antalya çevresine 26 yildir basariyla hizmet verdiklerinin altini çizerek, “Hedefimiz hem yerli halkimiza hizmet vermek hem de yurt disindan gelen saglik turizmi hastalarimiza tüp bebek konusunda güvenilir ellerde hizmet sunabilmektir. Hayalimiz buydu, Timur Gürgan ve ekibiyle hastanemizde bu hizmetleri basari ile verebilecegiz” dedi.

Kaynak: İHA