29 Yasindaki Hasret, Sokakta Dehseti Yasadi

Zonguldak’in Devrek ilçesinde basibos gezen sokak köpekleri, 5 yasindaki Poyraz’in ardindan bu kez de isten çikip evine gitmek isteyen 29 yasindaki Hasret Sisman’a saldirdi. 15 sokak köpeginin saldirisina ugrayan genç kiz, saldirinin sokunu üzerinden atamadi.

29 Yasindaki Hasret, Sokakta Dehseti Yasadi
Devrek ilçesinde ayni mahallede ikinci kez sokak köpegi dehseti yasandi. Evinin önünde oyun oynarken köpeklerin saldirisina ugrayan 5 yasindaki Poyraz Çiloglu’nun ardindan, bu kez de isten çikip evine gitmek isteyen Hasret Sisman saldiriya ugradi. 15 köpegin saldirisina ugradigini anlatan Sisman, yasadiklarinin sokunu üzerinden atamadi. Elindeki posetleri kullanarak kendisini savundugunu anlatan Sisman, her gece evine korkuyla gittigini anlatti.

Belediye yetkililerine haber verdiklerini de anlatan Hasret Sisman, dehset anlarini söyle anlatti:

"Isten çikip evime dogru giderken 15 köpegin saldirisina ugradim. Bu kadar kolay olmamali. Defalarca ekiplere bilgi verdigimiz halde köpekler sokaklarda dolasiyor. Bugün benim , yarin baska bir çocuk. Belki baska bir vatandasa kimse zarar görmesin. Benim elimde posetler olmasaydi belki de daha kotu sonuçlar olabilirdi. Kendimi elimdeki posetleri kullanarak savundum. Bugün ben bu psikolojiyi kaldiramiyorum. Sesimi duyurmaya çalisiyorum. Hayvanseverler tepki gösteriyor. Ben de bir hayvanseverim ama çogu köpek evlerine alip disari saliyorlar. Her gece evime korku ile gidiyorum."

Ilçe merkezinde sürüler halinde gezen sokak köpekleriyle ilgili tedbirlerin alinmasini isteyen Sisman, "Yetkililere sikayet ettigimiz halde hiçbir önlem alinmadi. Ben artik evime korkuyla gitmek istemiyorum lütfen gerekli önlemler alinsin" diye konustu.

Kaynak: İHA