Malatya'da Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

Malatya Büyüksehir Belediyesine ait Toplu Tasima Hizmetleri (MOTAS) veren araçlar Ramazan Bayrami süresince vatandaslara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Malatya'da Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz
2-4 Mayis 2022 Tarihleri arasinda kutlanacak olan Ramazan Bayrami’nda vatandaslarin es, dost, akraba ve mezarlik ziyaretlerini huzur içerisinde yapmalari için Özel Halk Otobüsleri disinda kalan Belediye otobüsleri tüm hatlarda ücretsiz hizmet verecek.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, “Ramazan Bayraminda hemserilerimizin bayramlarini mutlu ve huzurlu bir sekilde geçirmeleri için sosyal belediyecilik anlayisi dogrultusunda bayram süresince Büyüksehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren araçlarimiz hemserilerimize ücretsiz olarak hizmet verecek.

Ayrica MASTI’de misafirlerini karsilayacak veya misafirlerini yolcu edecek olan hemserilerimizde yine MASTI’ye ait olan otoparktan bayram süresince ücretsiz olarak faydalanacaklar” ifadelerini kullandi.

Huzur içerisinde bir bayram geçirilmesi dileginde bulunan Baskan Gürkan, “Bütün hemserilerimin Ramazan Bayramini en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin ülkemize, Islam âlemine ve tüm insanliga baris, huzur ve saglik getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA