Vali Çuhadar'dan 10 Nisan Polis Haftasi Mesaji

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 10 Nisan Polis Haftasini kutladi.

Vali Çuhadar'dan 10 Nisan Polis Haftasi Mesaji
Vali Mahmut Çuhadar, aziz milletin kendisine duydugu güvene layik olabilmek için dünyanin en zor cografyasinda, oldukça mesakkatli bir görev alarak bu sorumlulugu büyük bir fedakarlikla sürdüren Türk Polis Teskilatinin kurulusunun 177’nci yildönümünü kutlamanin onurunu ve gururunu yasadiklarini söyledi.



Vali Çuhadar, “Vatandaslarimizin huzuru, güvenligi ve esenligi için mukaddes vatan topraklarinin dört bir yaninda fedakârca görev yapan Türk Polis Teskilatimizin kiymetli mensuplarinin 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum.

Türk Polisi, vatandaslarimizin huzur ve güvenliginin teminati oldugu kadar, devletimizin güvenligini tehlikeye atacak her türlü yikici ve bölücü yapilarin, milli iradeye tasallut eden her türlü ser odaginin dimdik karsisinda durmayi her zaman en serefli bir görev bilmistir. Bizler biliyoruz ki yikici ve bölücü ser odaklarinin karsisinda cansiperane bir sekilde mücadele eden kahraman emniyet ve güvenlik güçlerimiz oldukça cennet ülkemiz üzerinde plan yapan hiç kimse umduguna nail olamayacaktir. Adiyamanli hemserilerimizin huzur ve güvenligini emanet ettigimiz, üstlendigi tüm görevlerde büyük basarilara imza atan, gurur kaynagimiz polis teskilatimizi daha ileriye tasiyacak her adimi desteklemeye devam edecegimizi buradan bir kez daha açikça ifade ediyorum. Bu duygu ve düsüncelerle emniyet teskilatimizin 177. kurulus yil dönümünü ve içinde bulundugumuz Polis Haftasini kutluyor, sehadet mertebesine ulasan polislerimizi rahmet ve minnetle aniyor, görevleri basinda bulunan kahraman polislerimize de sevdikleri ile birlikte saglik, mutluluk ve basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA