Izmir'de Çaldiklari Araçlari Parçalayip Satan Çeteye Operasyon Açiklamasi 3 Tutuklama

Izmir’in Menemen ilçesi, Bilecik ve Eskisehir illerinde çaldiklari otomobilleri parçalayip satan oto hirsizlik çetesine yönelik operasyonda yakalanan 7 süpheliden 3’ü tutuklandi.

Izmir'de Çaldiklari Araçlari Parçalayip Satan Çeteye Operasyon Açiklamasi 3 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre Menemen ilçesinde, Izmir Il Jandarma Komutanligina bagli Menemen Ilçe Jandarma Komutanligi ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafindan ilçede otomobil hirsizliginin yapildigina yönelik bilgi edinilmesinin ardindan çalisma baslatildi. Çaldiklari otomobilleri parçalayip sattiklari ögrenilen süphelilerin belirlenen adreslerine es zamanli olarak düzenlenen operasyonda; A.Y., O.Y., H.K., S.K.,K.T., H.O.K ve K.K., yakalandi.

3 zanli tutuklandi

Operasyon dahilinde; Bilecik ve Eskisehir illerinden çalindiklari tespit edilen 7 otomobil ekipler tarafindan sahiplerine teslim edilirken, süphelilerden O.Y., H.K. ve S.K., islemlerinin ardindan çikarildiklari mahkemece tutuklandi. A.Y., K.T. ve H.O.K. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Öte yandan, gözaltina alinan süphelilerden oto tamircisi K.K.’nin, jandarmadaki ifadesinde, çalinan otomobilleri parçalayip sattiklarini ve bunu organize olarak nasil yaptiklarini anlattigi ögrenildi. K.K.’nin jandarmadaki sorgusunun devam ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA