Itfaiyeciler Ilk Sahuru Görev Basinda Yapti

Elazig Belediyesinde görevli itfaiye erleri, hazirladiklari kahvalti ile ilk sahurlarini mesaide yapti.

Itfaiyeciler Ilk Sahuru Görev Basinda Yapti
Yangin, sel ve çig gibi dogal afetlerin yani sira trafik kazalarinda da görev alan Elazig Belediyesi itfaiye erleri, ilk sahur için Itfaiye Daire Müdürlügündeki istasyonda hazirlik yapti. Istasyonda, 24 saat görev basinda bekleyen itfaiyeciler, sahur için mutfaga girerek çay demleyip kahvaltiliklari yemek masasina servis etti. Pidelerin getirilmesinin ardindan masaya oturan itfaiye erleri, dua esliginde sahurlarini yapti. Ekipler, sahurun ardindan yine mesailerine kaldiklari yerden devam etti.

Ramazan ayina kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini söyleyen Elazig Belediyesi Itfaiye müdürlügü Itfaiye Amiri Ahmet Serdar Kiliç, “Bizi ramazana kavusturan rabbime sükürler olsun. Biz Elazig Belediyesi itfaiye müdürlügü olarak bu ramazan ayinda da her zaman oldugu gibi 7/24 görevimizin basindayiz. Bütün olumsuzluklara karsi haziriz. Itfaiye erlerinin iftari ve sahuru yok. Iftarlarimizi ve sahurlarimizi burada yapiyoruz. Iftarimizi ve sahurumuzu yaparken en ufak bir olayda sahurumuzu ve iftarimizi birakip olaya müdahale ediyoruz. Sahur yapmaya yetisebilirsek yetisiyoruz yetisemezse olay yerinde bir su içerek kapatabiliyoruz. Itfaiye erleri daima olaylara hazir. Trafik kazasi, sel, yangin her türlü olaya müdahale ediyoruz” dedi.

Her zaman göreve hazir olduklarini belirten Elazig Belediyesi Itfaiyesi Ekip Çavusu Gökhan Uzala, “ Tüm kolluk kuvvetlerinde oldugu gibi itfaiye teskilati da 7/24 görevinin basinda. Iftar ve sahurlarimizi burada yapiyoruz. Her türlü olaya karsi haziriz. Herkesin ramazan ayi mübarek olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA