Istanbullular Ilk Sahura Manilerle Uyandi

Istanbul’da Ramazan ayinin ilk gecesinde sahur vakti için mani ve ilahiler esliginde davullar çalindi. Taksim Ilahicisi olarak bilinen Ridvan Akçayir, manileriyle vatandaslari ilk sahura uyandirdi.

Istanbullular Ilk Sahura Manilerle Uyandi
11 ayin sultani Ramazan ayinin ilk gecesinde sahur vakti için davulcular sokaklara çikti. Mani ve ilahiler esliginde davullar çalindi. Taksim Ilahicisi olarak bilinen Fenomen ve Ramazan Davulcusu Ridvan Akçayir, söyledigi manilerle vatandaslari Ramazanin ilk gecesinde sahura uyandirdi.

“Allah nice Ramazanlara girmemizi nasip ve müessir eylesin”

Arkadasi Kadir Karalikas ile davul çalmaya çikan Ridvan Akçayir, “Öncelikle hayirla geldiniz hos gelip sefalar getirdiniz her zaman geleneksel olarak Ramazan’i coskuyla, sevinçle yasiyoruz. Yine bu mahalledeyiz, insanlari sahura kaldiriyoruz. Bundan dolayi mutluyuz, mahalleli de mutlu. Allah nice Ramazanlara girmemizi nasip ve müessir eylesin. Allah hepinizden, hepimizden razi olsun” dedi.

Öte yandan Ridvan Akçayir’in arkadasi Kadir Karalikas ise çesitli manilerle kendisine eslik etti. Dikkatleri üzerlerine çeken Ramazan davulcularini vatandaslar pencerelerinden çikarak dinledi.
Kaynak: İHA