CHP'yi eleştirmişti! Yılmaz Özdil geri adım attı

Katıldığı canlı bir yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert ifadelerle eleştiren ve "Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" ifadelerini kullan Yılmaz Özdil, CHP'lilerin baskılarına daha fazla dayanamayarak geri adım attı. Özdil, katıldığı yayında CHP'ye övgüler yağdırdı.

CHP'yi eleştirmişti! Yılmaz Özdil geri adım attı
CHP'yi eleştirmişti! Yılmaz Özdil geri adım attı
CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, CHP'yi ve CHP'ye yakınlığıyla bilinen kanallara sert eleştirilerde bulunmuştu.

Bu tip konuşmaları yaptığı zaman kendisine CHP tarafından tepki gösterildiğini de aktaran Özdil, 'Ben bunu söylüyorum bana kızıyorlar. Ben İzmir çocuğuyum. İzmir'de öyle milletvekilleri var, taksi kullanmadan Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya gidemez. Ama İzmir milletvekili. Nasıl olacak? Kendi garanti gördükleri adamları oralara koyuyorlar.' demişti.

'ATATÜRK GELSE İHRAÇ EDECEKLER'
Atatürkçü kişilerin partiden ihraç edildiğini vurgulayan Özdil, 'Bizim varlığı ile onur duyduğumuz, Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkan, Kuvayi Milliye ruhundan olduğuna inandığımız, toplumda karşılığı bulunan bütün CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?' şeklinde konuşmuştu.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen TELE 1 kanalını da eleştiren Özdil, 'TELE 1 seyrederseniz CHP ilk seçimde yüzde 90'la seçimi kazanır. Sonra ne oluyor? Geliyor seçimde herkes karalar bağlıyor.' demişti.

Yılmaz Özdil, CHP'lilerin baskılarına dayanamayıp eleştirdiği CHP ve TELE 1'e övgüler yağdırdı. Özdil, 'Burada TELE 1'in alınmasını gerektirecek herhangi bir şey yok.' sözleriyle geri adım attı.