Baskan Çetin Akin'dan CHP Ilçe Yönetimine Ziyaret

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, CHP Manisa Milletvekili Bekir Basevirgen ve beraberindeki heyet ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu Ilçe Baskanligi görevine geçici süreyle atanan Vahit Dogrucu ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Baskan Çetin Akin'dan CHP Ilçe Yönetimine Ziyaret
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, CHP Manisa Milletvekili Bekir Basevirgen, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri Fehmi Gülen, Hasan Yaman, Recep Isleyen, Ilhami Dinçer, Turgutlu Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Daskan, Firat Honaz, CHP Geçmis Dönem Ilçe Baskanlari, CHP Ilçe Kadin Kollari Baskani Sema Sivrikaya, CHP Ilçe Gençlik Kollari Baskani Esin Küçükler ile birlikte CHP Turgutlu Ilçe Baskanligi görevine geçici süreyle atanan Vahit Dogrucu ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Baskan Çetin Akin, ziyaret sirasinda geçici yönetim kuruluna yeni görevlerinde basari dileklerini paylasti.

“Birlik ve beraberlik içerisinde çalismaya devam edecegiz”

Yapilan ziyaret hakkinda açiklamada bulunan Baskan Çetin Akin, “Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu Ilçe Baskanligi görevini geçici süreyle devralan yönetim kurulu baskanimiz Vahit Dogrucu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayirli olsun dileklerimizi ilettik. Birlik ve beraberlik içerisinde her zamankinden daha çok çalismaya devam edecek, mücadelemizi büyütecegiz” dedi.

Kaynak: İHA