Taraftarlardan Baskan Güder'e Coskulu Karsilama

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Efsane Malatyasporlular Taraftar Dernegi’ni ziyareti esnasinda sari kirmizili taraftarlar tarafindan coskuyla karsilandi.

Taraftarlardan Baskan Güder'e Coskulu Karsilama
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a her zaman destek veren taraftarlarla bir araya geldi. Güder, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte Efsane Malatyasporlular Taraftar Dernegi’ni ziyaret ederek istisarelerde bulundu. Efsane Malatyasporlular Taraftar Dernegi Baskani Aytaç Özdemir tarafindan karsilanan Baskan Güder’e dernegin faaliyetleri, misyon ve vizyonu hakkinda bilgiler verilirken, Battalgazi’ye yapmis oldugu hizmet ve Yeni Malatyaspor’a verdigi desteklerden dolayi tesekkür edildi.

AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ziyaretteki konusmasinda, Yeni Malatyaspor’a destek verilmesinin önemini anlatti.

“Yeni Malatyaspor’umuz hak ettigi konuma yeniden gelecek”

Yeni Malatyaspor’un hak ettigi konuma yeniden gelecegine inancinin tam oldugunu aktaran Baskan Güder de, “Öncelikle Malatyaspor’u her seyin önünde tutan ve yaz demeden kis demeden her zaman sevdalisi olduklari takimlarinin yaninda olan taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Sizleri yürekten kutluyorum. Malatyaspor hepimizin ortak paydasi. Ortak degerleri ayakta tutmamiz lazim. Sevincimizdir, basarisi bizleri sevindirir. Maçlarda maglup olmasi bizleri üzer. Malatyalilarin hepsini üzer. Geçtigimiz dönemlerde sürecin iyi yönetilmemesi nedeniyle kötü bir dönem geçirdik ve ligden düstük. Suanda transfer tahtasi kapali ve büyük bir sikinti yasattiriyor. Ekonomik olarak da sikintilar var. Tabi ki bugünlerde geçecek. Battalgazi Belediyesi olarak Malatyaspor’umuz söz konusu oldugu zaman tasin altina elimizi koymaktan hiçbir zaman vazgeçmedik. Her zaman destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Kulüp baskanimizda geçtigimiz günlerde bizleri ziyaret etti ve ayni konuyu kendisine de aktardik. Bu sezon ligde yerimizi korumamiz gerektigini ona söyledim. Insallah ortak sevdamiz Yeni Malatyaspor’umuz hak ettigi konuma yeniden gelecek” dedi.

Kaynak: İHA