700 Hak Sahibinin Kura Heyecani
Samsun’da yapimi devam eden Toybelen Sanayi Sitesi’nde 700 hak sahibi bugün kura heyecani yasadi.

Basvuru sirasinda yüzde 10 pesinat vererek yeni siteden dükkan almak isteyen hak sahiplerinin, is yerlerinin belirlenmesi için bugün Ankara’da kura çekimi yapildi. TOKI Baskanligi’nda ilk etapta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren esnaflar için ayrilan 700 dükkanin kura çekimi canli yayinlandi. Noter huzurunda gerçeklestirilen kurayi yakindan takip eden esnaflar hayallerinin gerçek oldugunu ifade etti.
“Esnaflarimiz dükkanlardan çok memnun”
Noter huzurunda çekilen kurayi esnaflarla birlikte takip eden Madeni Sanatkarlar Odasi Baskani Eyüp Aydin, "Kuradan çikan arkadaslarimiz oldukça mutlu. Kimsenin yerlerle ilgili sikintisi olmadi. Güzel isleyen bir süreç oldu. Heyecanla takip ediyoruz. Esnaf arkadaslarimiz dükkanlari da gördügü için yerlerle ilgili olumsuz görüsleri olmadi. Çok ferah ve genis dükkanlar. Esnaflarimiz kura çekiminden çok mutlu. Bugün otomotiv sektörü için kura çekiliyor. Daha sonra mobilyacilar için olacak. Baskanimiza tesekkür ediyoruz. Samsun için çok büyük bir proje" dedi.
Yeni sanayinin tüm esnaflara hayirli olmasini dileyen Gülsan Sanayi esnaflarindan Ilhan Coskun, "Kura sonucunu bekliyorum. Çok heyecanliyim. Çikan arkadaslarimizin hepsi çok mutlu. Bu süreçte bizlerin yaninda olan Büyüksehir Belediye Baskanimiza ve emegi geçene herkese çok tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
“Ferah bir isyerinde çalisma hayalimiz gerçek oluyor” diyen esnaf Ayhan Karabel de "Dükkanlari begendik. Hosumuza gitti. Baskanimiz da bu süreçte bizim her zaman yanimizda oldu. Çok memnun kaldik. Buradaki dükkanlarimiz artik yeterli degildi. Hayaller gerçek oluyor. Baskanimiza ilgilerinden ve bizimle istisare ederek bu süreci sürdürdügü için tesekkür ediyoruz" seklinde konustu.
