Merkezefendi'de Yollar Yenileniyor

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi tarafindan 1200 Evler Mahallesi’nde bulunan yürüyüs yolunda yenileme çalismalari tamamlandi.

Merkezefendi'de Yollar Yenileniyor


Merkezefendi Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandirirken, yipranmis yürüyüs yollarini ve parklari da yenileyerek çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, 1200 Evler Mahallesi’ndeki Yürüyüs ve Gezinti Parkurunu bastan asagiya yeniledi. Ekipler, toplam 340 metre uzunlugunda 1,75 metre genisligindeki yürüyüs yolunun zeminini kanserojen madde içermeyen kauçuk ile kapladi. Çalismalarin ardindan tamamlanan yürüyüs yolunda çocuklar ve aileleri daha güvenli ve rahat bir sekilde spor yapabiliyor.

Merkezefendi’de bakimsiz park kalmayacak

Merkezefendi Belediyesi tarafindan ilçeye Gerzele, Selçukbey, Mehmet Akif Ersoy ve Adalet Mahallelerine yeni parklar kazandirilirken Karahasanli, Gümüsçay, Çakmak, Mehmet Akif Ersoy, Sirakapilar, Ilbade ve Muratdede Mahallelerindeki belirli parklarda yenileme bakim onarim çalismalari gerçeklestirildi.

Merkezefendi Belediyesi belirli periyodlarla yenileme çalismalarina devam edecek.

“Ilçemizdeki yasam alanlari yenileniyor”

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizde yasayan vatandaslarimiz için yasam alanlarimizi yeniliyor ve gelistiriyoruz. Ilçemizdeki parklari ve yürüyüs yollarini daha güvenli hale getiriyoruz. Yürüyüs yollarimizda bakim ve onarim çalismalarimizi gerçeklestirerek ilçeyi daha güzel bir görünüme kavusturuyoruz. Ailelerin ve çocuklarin ugrak yeri olan parklarimizi daha konforlu hale getiriyoruz. Vatandaslarimizin saglikli, güvenli ve huzurlu bir yasam sürebilmeleri için tüm gücümüzle çalismalarimiza devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA