Ambulansi Kaçiran Sahis Adli Kontrol Sartiyla Serbest Birakildi

Nevsehir’de içerisinde hasta ve saglik personeli bulunan ambulansi kaçiran ve 3 araca çarparak kaza yapan sahis, adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Ambulansi Kaçiran Sahis Adli Kontrol Sartiyla Serbest Birakildi
Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde meydana gelen olayda; Gülsehir’den Nevsehir Devlet Hastanesi Acil Servisine hasta getiren ambulans, içerisindeki hastayi indirmek için Nevsehir Devlet Hastanesi acil servisine yanasti. Tam bu sirada ambulansa binen Mustafa S. ambulansi içerisindeki hasta ve bir saglik personeli ile kaçirdi. Ambulansi kaçiran Mustafa S. 2000 Evler Mahallesi üniversite kavsaginda kirmizi isikta bekleyen 3 araca da çarparak yoluna devam etti. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri ambulansi takip etmeye basladi.

Ambulansi kaçiran Mustafa S., kara yollari kavsagindan dönerek, yol bakim tesislerine kadar kaçti. Kaçirilan ambulans burada konteynere çarparak durdu. Olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Ambulansta bulunan hasta olay yerine gelen baska bir ambulansla tekrar Devlet Hastanesine götürüldü.

Polis tarafindan gözaltina alinan Mustafa S., islemlerin tamamlanmasinin ardindan çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Mustafa S., mahkemece tedavi görmek üzere Adana Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan kaçirilan ambulans, trafikte seyir halindeyken bir is yerinin güvenlik kamerasina takildi.
Kaynak: İHA