Akyazi'da Projeler Tek Tek Hayata Geçiyor

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan’in öncülügünde ilçede baslatilan projeler tek tek hayata geçiyor. Sehir merkezinde baslatilan ‘Çarsi Içi Güzellestirme Projesi’nin birinci etabi tamamlandi.

Akyazi'da Projeler Tek Tek Hayata Geçiyor
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan’in daha yasanabilir bir Akyazi için baslattigi projeler tek tek hayata geçiyor. Sehir merkezini Akyazi’ya yakisir bir hale getirmek amaci ile Ömercikler Mahallesi’nde baslatilan ‘Çarsi Içi Güzellestirme Projesi’nde birinci etap tamamlandi. Altyapi çalismalari ile baslayan projede içme suyu hattinin yenilenmesi, telefon ve elektrik hatlarinin yer altina alinmasi, yagmur suyu hatlarinin dösenmesi çalismalari gerçeklestirildi.

Sehir merkezindeki altyapi sorununu ortadan kaldiran özenli çalismalarin ardindan ise üst yapi düzenlemelerine baslandi. Zemin düzeltme, dekoratif parke dösemesi, sicak asfalt çalismasi ve çizgi islemleri ile tören alaninin yenilenmesinin ardindan ‘Çarsi Içi Güzellestirme Projesi’nin ilk etabi tamamlandi. Akyazi sehir merkezi yeni görünümüne kavusurken gerçeklestirilen çalismalar uzun yillar bu degisimi bekleyen vatandaslarin da büyük begenisini kazandi.
Kaynak: İHA