Down Sendromlu Ögrenciler Sahaya Indi, Penalti Atti

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde down sendromlu ögrenciler yesil sahaya adim atti. Profesyonel futbolcularla futbol oynayan özel ögrenciler eglenceli anlar yasarken, penalti atislarini da gole çevirmesini bildi.

Down Sendromlu Ögrenciler Sahaya Indi, Penalti Atti
Turgutlu’da down sendromlu ögrenciler futbol sahasinda profesyonel futbolcularla birlikte futbol oynadilar.

Turgutluspor ile Sivas Belediyespor arasinda oynanacak 2. Lig karsilasmasi öncesi iki takimin futbolculari down sendromlu ögrencilerle Turgutlu Yedi Eylül stadyumunda bir araya geldi. Futbol oynayan özel ögrenciler eglenceli anlar yasarken penalti atislarini da gole çevirdi.

Istanbul Sivassporlular Dernegi ile Izmir Down Sendromlular Dernegi tarafindan organize edilen etkinlikte down sendromlu ögrenciler profesyonel futbolcularla futbol oynadi. Turgutluspor Teknik Direktörü Nazim Gülay ile Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokus down sendromlu ögrencilerle yakindan ilgilendi.

Izmir Down Sendromlular Dernegi Baskani Gülnaz Rodoplu da her iki camiaya ve organizasyonu saglayan katilimcilara tesekkür ederken, farkindalik olusturmak için sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA