KOSGEB Burdur'dan Rekor Destek Ödemesi

Burdur KOSGEB Müdürlügü tarafindan 2021 yilinda bir önceki yila göre destek verilen isletme sayisinda yüzde 215, destek tutarinda yüzde 265 artis gerçeklestirdi.

KOSGEB Burdur'dan Rekor Destek Ödemesi
Burdur’da 2021 yilinda, 352 adet isletmeye 6 milyon 326 bin 590 TL destek ödemesi gerçeklestirilirken, 2021 yilinda gerçeklesen bu ödeme ile Ilimizde bugüne kadar yillik bazda verilen en yüksek destek rakamina ulasildi. Burdur’da 2021 yilinda bir önceki yila göre destek verilen isletme sayisinda yüzde 215, destek tutarinda yüzde 265 artis gerçeklesti. Burdur Valisi Sayin Ali Arslantas, KOSGEB Burdur Müdürlügünün çalismalariyla ilgili yaptigi degerlendirmede, “Bu basarida emegi geçen KOSGEB Burdur Müdürü Davut Tolga Ugur’un sahsinda tüm KOSGEB personelini tebrik ederek, yapilan desteklerden, faydalanan KOBI’ler, isletmeler ve girisimcilere hayirli olsun” dedi.

Yeni yilda da KOSGEB hizmetlerinin basarili bir sekilde devam edecegini belirten Vali Arslantas, ülke ekonomisinin büyük bir bölümünü olusturan KOBILER ile Burdurlu girisimciler ve isletmelerin KOSGEB desteklerinden faydalanmalari çagrisinda bulundu.
Kaynak: İHA