Antalya Büyüksehir Belediyesinden Kisa Kis

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Zabita Haftasi ve Zabita Teskilati’nin 195. kurulus yil dönümünü kutladi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Baskan Böcek, Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskani Osman Küçük, Zabita Müdürü Behiç Özdemir ve zabita personeli ile bir araya geldi.

Böcek görüsmede, Zabita Baskanligi'nin belediyelerin en önemli birimlerinden oldugunu dile getirdi.

Zabita Haftasi ve Zabita Teskilati'nin 195. kurulus yil dönümünü kutlayan Böcek, "Zabitalarimiz bizim yüz akimiz. Her zaman bizi en güzel sekilde temsil ediyorlar. Bütün vatandaslarin maliyla, caniyla, sagliklariyla ilgilendikleri için zabita personelimize ve zabita teskilatimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ziyaretin sonunda Baskan Böcek, iki kadin zabita memuruna çiçek verdi.

-"Büyüksehirin çalismalari meslek odalarina anlatildi"

Baskan Böcek, Antalya Meslek Odalari Esgüdüm Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantida Basdanisman Cem Oguz, meslek odalari temsilcilerine Büyüksehir Belediyesinin çalismalari ve projeleri hakkinda bilgi verdi.

Alt yapidan üst yapiya halkin yararina olacak projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Oguz, Varsak'tan Antalya Müzesi'ne güzergahi tamamlanan 3. Etap Rayli Sistem’in ekim ayi içinde yolcu tasimaya baslanacagini açikladi.

Konyaalti Varsak arasi güzergahta hizmet verecek 4. Etap rayli sistem için de Ulastirma Bakanligi ile görüsmelerin basladigini belirten Oguz, projenin onayi ile proje ve yapim ihalesine çikacaklarini aktardi.

"Büyüksehirden Dösemealti’na bakim"

Büyüksehir Belediyesi, Dösemealti ilçesinde mevsimsel çiçek dikim ve bakimlarini çalismalarini sürdürüyor.

Park Bahçeler Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda, ortak kullanima açik alanlarda temizlik ve bakim islemleri yapiliyor.

Ekipler, ilçe genelindeki yesil alanlarda ve parklarda agaçlandirma, agaç bakim ve budama, çim biçme, yabani ot temizligi, sulama, park bakim ve revize çalismalarina da devam ediyor.

Kaynak: AA