Edirne 5. Roman Il Eylem Plani Izleme Ve Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Edirne 5. Roman Il Eylem Plani Izleme ve Degerlendirme Toplantisi gerçeklestirildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü'nden yapilan yazili açiklamaya göre, Vali Yardimcisi Yusuf Güler baskanliginda Edirne Huzurevi'nde gerçeklestirilen toplantida, kamu kurum ve kuruluslari ile Edirne'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslarina düsen görevler görüsülerek eylem plani kapsamindaki is konularina agirlik verilmesi ve gerçeklestirilen çalismalarin kayit altina alinmasi kararlastirildi.

Vali Yardimcisi Güler, toplantida yaptigi konusmada, Roman Il Eylem Plani çalismalarinda yer alan görev ve sorumluluklarin, yeni yaklasimlara ve yeni taleplere göre revize edilmesi gerektigini belirtti.

Toplantida Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdür Yardimcisi Erdinç Topçu, il genelinde yapilan çalismalarla ilgili sunum yaparken, Gençlik ve Spor Il Müdürü Selim Ak da il eylem plani kapsaminda kurumsal olarak gerçeklestirdikleri çalismalari aktardi.

Alinan kararlar, Roman Il Eylem Plani Revizyonu çalismasi kapsaminda her bir çalisma grubu tarafindan kaleme alinarak, revizyon için çalismalara baslandi.

Toplantiya kamu ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri katildi.

Kaynak: AA