AK Parti'li Bülent Turan, Çanakkale'de Kermese Katildi

AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, Türk Kizilayi Çanakkale Subesi Kadin Teskilati tarafindan yürütülen "Senlendirme Projeleri" kapsaminda düzenlenen kermese katildi.

Turan, Çanakkale'de Iskele Meydani'nda kurulan çadirdaki kermesi ziyaret edip burada vatandaslarla görüstü.

Kermesi gezen Bülent Turan, gazetecilere yaptigi açiklamada, Türk Kizilay’in Türkiye'nin sinirlari asan merhamet eli, 153 yillik merhamet çinari oldugunu ifade etti.

Kadinlarin bu kermeste de çok güzel ürünleri ortaya koydugunu dile getiren Turan, "Bugün kadinlarin el emegi ürünlerinin yer aldigi çok özel bir kermesteyiz. Kadinlar, üretimde, siyasette, sivil toplumda, sporda, sanatta kisacasi her alanda çok daha aktif yer aliyor. Kadinlarin basarisi, ülkemizin yarinlarini çok daha güçlü kiliyor. Bugün de kermeste birbirinden degerli, el emegi ürünleri, en önemlisi güçlü bir dayanismayi gördük. Türk Kizilay Çanakkale Subemize ve Kadin Teskilatina, Il Milli Egitim Müdürlügümüze, Halk Egitim Müdürlügümüze, kursiyerlerimize ve emegi geçen herkese tesekkür ediyor; kermesimizin hayirli ve bereketli olmasini diliyoruz." seklinde konustu.

Ziyarete, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu, Vali Yardimcisi ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Çanakkale Kizilay Sube Baskani Ergin Sezer, Çanakkale Il Milli Egitim Müdürü Ferhat Yilmaz ile siyaset ve STK yöneticileri katildi.

Kaynak: AA