Türkeli'de Ilçe Belediye Baskanlari Toplantisi Yapildi

Her ay farkli ilçelerde düzenlenen AK Parti ilçe belediye baskanlari toplantisi, bu ay Türkeli ilçesinde yapildi.

Türkeli'de Ilçe Belediye Baskanlari Toplantisi Yapildi
AK Parti Ilçe Belediye Baskanlari toplantisini icra etmek üzere Türkeli ilçesine gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Ali Inci ve Ilçe Belediye Baskanlari ile birlikte istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Türkeli Belediye Baskani Veysel Sahin’in ev sahipliginde gerçeklesen toplantiya, Boyabat Belediye Baskani Sefik Çakici, Gerze Belediye Baskani Cevat Sensoy, Duragan Belediye Baskani Ahmet Kiliçarslan, Saraydüzü Belediye Baskani Hasan Peker, Erfelek Belediye Baskani Mehmet Uzun, Dikmen Belediye Baskani Adnan Acar’in yani sira, toplantiya Türkeli Belediye Baskan Yardimcisi Ihsan Aslan ve AK Parti Ilçe Baskani Turan Yildirim da eslik etti.

Toplantida, ilçelerde yapilan hizmetler, hazirlanan ve hayata geçirilen projeler ile belediye baskanlarinin ilçelerinde yaptiklari çalismalar ile kazandiklari tecrübeler hakkinda istisareler yapildi. Toplantida Türkeli Belediye Baskani Veysel Sahin de ilçede sundugu hizmetler ve hazirladiklari projeler hakkinda bilgi paylasiminda bulundu.

Baskan Sahin, ilçeyi ziyaret ederek, toplantiya katilan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Ali Inci’ye kendi hazirladigi kitabi ve belediye atölyesinde hazirlanan ahsap duvar saatini hediye etti.
Kaynak: İHA