Manisa'da 4 Kisinin Öldügü Kaza Kamerada

Manisa’nin Salihli ilçesinde isçi servis minibüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen 4 kisinin öldügü, 5 kisinin yaralandigi kaza ani bir akaryakit istasyonunun güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi.

Manisa'da 4 Kisinin Öldügü Kaza Kamerada
Kaza dün aksam saatlerinde Salihli-Alasehir yolu kantar mevkiinde meydana gelmisti. Alasehir yönünden Salihli istikametine seyir halinde olan Ramazan Çetinkaya (67) yönetimindeki 35 BUF 96 plakali otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikmasi sonucu serit degistirerek, karsi yönden gelen Ismail Uçar yönetimindeki 45 J 4756 plakali isçi servis minibüsüne çarpmisti. Çarpmanin etkisiyle otomobil yol kenarindaki üzüm bagina uçarken, minibüs ise yol kenarina devrilmisti.

Kazada sürücülerden 1’i hastanede olmak üzere 2 sürücü ile otomobilde yolcu olarak bulunan esi Hayriye Çetinkaya (61) ve minibüsteki yolculardan Mahmut Bozkurt hayatini kaybetti. Kazada yaralanan Ahmet Can K., Osman A., Emre K., Emrah A. ve Ibrahim E. olay yerindeki saglik ekipleri tarafindan ilçedeki hastanelere kaldirildi.

Kaza sonrasi güvenlik kamerasini inceleyen ekipler, kazaya sebep olan ve olay yerinden kaçan römorklu traktörün bulunmasi için çalisma baslatti.

Öte yandan, kaza ani bir akaryakit istasyonunun güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi. Görüntüde arazi yolundan Salihli-Alasehir karayoluna römorklu traktörü ile çikip kazaya sebep olan sürücünün olay yerinden traktörü ile kaçmasi dikkat çekti.
Kaynak: İHA