Aksaray'da Otomobil Ile Oto Kurtarici Çarpisti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Aksaray’da otomobil ile oto kurtarma aracinin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi yaralandi.

Aksaray'da Otomobil Ile Oto Kurtarici Çarpisti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali
Kaza, Aksaray - Gücünkaya Yolu Gücünkaya köyü girisinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Seyit Mutlu (32) idaresindeki 68 ABR 364 plakali Ford marka otomobil ile Fahrettin B. (38) yönetimindeki 68 ABE 459 plakali Mitsubishi marka oto kurtarma araci çarpisti. Kazada otomobil adeta hurdaya dönerken, yoldan geçen diger sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans. AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saglik görevlilerinin yaptigi kontrolde otomobil sürücüsü Seyit Mutlu ve yaninda yolcu olarak bulunan Nezir Mutlu’nun (34) olay yerinde hayatini kaybettigini belirlendi. Kazada yaralanan çekici sürücüsü Fahrettin B. ambulansla Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi. Jandarma ekipleri bir baska kazanin yasanmamasi için yolda genis güvenlik önlemleri aldi. Hastaneye kaldirilan yarali çekici sürücüsünün durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Aci haberi alip olay yerine gelen Seyit Mutlu’nun kayinvalidesi Zahide Mutlu’nun (61) feryadi yürekleri dagladi. Sinir krizi geçiren ve ayakta durmakta zorluk çeken Zahide Mutlu, “Seyit’im, oglum. Oglumu bir göreyim, yavrumu bir göreyim” diyerek gözyasi döktü.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA