Bir Kayip Milyon Davasi Da Nazilli'de Ortaya Çikti
Türkiye’de gündem olan ve kamuoyunda ’Tosuncuk’ olarak bilinen Mehmet Aydin’in ‘Çiftlikbank’ davasindan sonra Aydin’in Nazilli ilçesinde bir kayip milyon davasi daha ortaya çikti. Üniversite egitimi için Nazilli’ye gelip burada yatirim danismanligi bürosu açan bir gencin, daha çok kazandirma vaadi ile ilçede yaklasik 500 milyon TL toplayip ortadan kayboldugu belirtildi. Sikayetler üzerine polis gencin büro olarak kullandigi mekanda arama yapip içerde bulunan kasaya el koydu.

Iddiaya göre; Nazilli’nin önde gelen isimlerinin de parasini yatirmasiyla güven olusturan 28 yasindaki A.Y.’nin kisa sürede degeri 500 milyon TL’ye ulasan miktarda Türk Lirasi ve döviz topladi. Sahsin yaklasik 10 gün önce kayiplara karismasi ve telefonlarina cevap vermemesi üzerine dolandirildiklarini anlayan kisiler polise giderek sikayetçi oldu.
Sikayetlerin artmasi üzerine polis tarafindan sahsin ofisi açilarak içeride bulunan kasaya el konuldu. Olayla ilgili tahkikatin çok yönlü olarak sürdürüldügü bildirilirken A.Y. isimli sahsin, kendisine para veren kisilere ‘riskli - çok kazançli, risksiz - az kazançli’ seklinde yatirim paketleri sundugu ögrenildi.
