Isverenler Sanal Fuarda Is Arayanlarla Bulusuyor

Türkiye Is Kurumu (ISKUR) 5. Sanal Istihdam Fuari bugün basladi. Bugün ve yarin sürecek etkinlikte is arayanlar online olarak isverenlerle temas kurabilecek. Ayrica fuara Türkiye’nin her yerinden online olarak katilim saglanabilecek.

Isverenler Sanal Fuarda Is Arayanlarla Bulusuyor
ISKUR’un gerçeklestirmis oldugu 5. Sanal Istihdam Fuari 8 Temmuzda basladi.

Iki gün boyunca sürecek olan fuara tüm Türkiye’den online olarak erisim saglanabilecek. Is arayanlar online olarak basvurabilmelerinin yani sira isverenler ile sanal ortamda temasa geçebilecek. Sanal fuara turizm sektörü basta olmak üzere 15 ilden istihdam olusturma potansiyeli yüksek olan sektörlerde faaliyet gösteren firmalar dâhil olacak. Sanal fuarda is arayanlar firmalarin stantlarina online olarak giris yaptiktan sonra firma hakkinda detayli bilgi alip cv birakabilecekler.

Türkiye’nin her yerinden online olarak katilim saglanabilecek

5. Sanal Istihdam Fuarina Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydin, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Istanbul, Izmir, İçel, Mugla, Sakarya, Tekirdag ve Trabzon illerinden firmalar katilacak olup, is arayanlar fuara tüm Türkiye’den mobil telefon, tablet veya bilgisayar ile baglanarak isverenlerle görüsme, özgeçmislerini paylasma, seminer ve egitimlere katilma gibi imkânlara sahip olacak.
Kaynak: İHA