Karacabey'de Pazar Yeri Projesi Halka Soruldu

Karacabey’de sehrin merkezinde yer alan ve çok amaçli kullanilan Ömer Matli Kapali Yazar Yeri projesi için anket yapildi.

Karacabey'de Pazar Yeri Projesi Halka Soruldu
Karacabey Belediyesi, projeyi vatandaslarin begenisine sundu. Yapilan anket ile Karacabeyliler, projeyle ilgili fikirlerini paylasti. Belediye Baskani Ali Özkan tarafindan geçtigimiz günlerde görselleri kamuoyu ile paylasilan ve mevcut pazar yerinin oldugu alana yapilmasi planlanan ‘Karaca Teras Projesi’ de sinevizyon gösterisi ile Karacabeylilere tanitildi.

Pazar yeri için hazirlanan projenin bütün Karacabeylilere hizmet edecegini aktaran Belediye Baskani Ali Özkan, “Karacabeyli vatandaslarimiz bu proje hakkinda ne düsünüyorlar? Kendilerinin fikirlerini almak maksadiyla bu organizasyonu gerçeklestirdik. Hep dedigimiz gibi ilçemizi vatandaslarimizla birlikte yönetiyoruz. Vatandaslarimiz da sag olsunlar ankete katilarak projemizi degerlendirdiler. Buradan çikacak sonuca göre çalismalarimizi sekillendirecegiz. Hazirladigimiz projenin sonuna kadar arkasindayiz. Karacabey’in ihtiyaci olan, bölgedeki meseleleri ortadan kaldiracak, ‘modern sehir’ anlayisina yakisir bir proje oldugunu düsünüyoruz. Kimsenin ekmeginde, kimsenin isinde gözümüz yok. Karacabey’in en büyük meselesi trafik kesmekesi. Bu proje ile bu soruna kökten nester vurmayi hedefliyoruz. Böylesine degerli bir proje. Ayrica bu pazar yeri bütün Karacabeylilere ait bir alan. Dolayisiyla halkimizin kanaatiyle güzel sonuca varacagimiza inaniyoruz” dedi.

Kaynak: İHA