Fendoglu, Tütün Üreticilerinin Magduriyetlerinin Giderilmesini Istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Fendoglu, TBMM Genel Kurulunda yaptigi konusmada, tütün üreticilerinin sorunlarini dile getirerek, tütün üreticilerinin magduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Fendoglu, Tütün Üreticilerinin Magduriyetlerinin Giderilmesini Istedi
Malatya Milletvekili Fendoglu, TBMM Genel Kurulunda konusma yaparak, tütün üreticilerinin yasadigi magduriyeti dile getirdi.

Fendoglu, “Malatya Dogansehir, Adiyaman Çelikhan ve Bulam bölgelerinde üretim yapan binlerce çiftçimizin geçim kaynagi olan ve bölgemizi dogrudan ilgilendiren tütünle ilgili çiftçilerimiz magdur durumdadir” dedi.

Çiftçilerin sagduyuyla tepkilerini dile getirdigini belirten Fendoglu, “Vatanina ve devletine sadakatle bagli olan çiftçilerimiz, yasadiklari sorunlarin çözümü için yapilan tüm kiskirtmalara ragmen Tütün Yasasi’yla ilgili yasadiklari sorunlari geçtigimiz günlerde sagduyulu bir sekilde dile getirdiler. Çiftçilerimizin magduriyetinin giderilmesi için yasanin tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Fendoglu, “Bölge milletvekili olarak çiftçilerimizin hakli taleplerinde göstermis olduklari sagduyu için özellikle tesekkür ediyorum. Çiftçilerimiz devletimizden Tütün Yasasi’yla ilgili düzenlemeyi tekrar gözden geçirmesini ve bu konuda bölge halkiyla istisare yapilmasini ve çiftçilerimizin magduriyetlerinin bir an önce giderilmesini çiftçilerimiz adina talep etmekteyiz” dedi.

Fendoglu, “Malatya Dogansehir, Adiyaman Çelikhan ve Bulam bölgelerinde üretim yapan binlerce çiftçimizin geçim kaynagi olan ve bölgemizi dogrudan ilgilendiren tütünle ilgili çiftçilerimiz magdur durumdadir. Vatanina ve devletine sadakatle bagli olan çiftçilerimiz, yasadiklari sorunlarin çözümü için yapilan tüm kiskirtmalara ragmen Tütün Yasasi’yla ilgili yasadiklari sorunlari geçtigimiz günlerde sagduyulu bir sekilde dile getirdiler. Bölge milletvekili olarak çiftçilerimizin hakli taleplerinde göstermis olduklari sagduyu için özellikle tesekkür ediyorum. Çiftçilerimiz devletimizden Tütün Yasasi’yla ilgili düzenlemeyi tekrar gözden geçirmesini ve bu konuda bölge halkiyla istisare yapilmasini ve çiftçilerimizin magduriyetlerinin bir an önce giderilmesini çiftçilerimiz adina talep etmekteyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA